امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

هرچند که الان خوندم توضیحای اضافش چرت و پرته :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 162
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
آگهی
نتم بكيداكه دوباره اومده ديكه اومده

ععع روابط خ بيجيده شد من ننه بزرك آوا شدم ازطرف مادر@_@

رضا هرجقدم داغوني بده عكستووكرن اون حق طلاقومهروباهم روت اجراميكنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(12-06-2014، 16:12)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:09)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:06)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا چی ؟؟؟؟؟؟؟؟

خو میگم چرا زودتر نگفتی ..

اه ..

خدافس ..
خوب عزیزم نبودی !!!!!!

بعدشم

چرا ناراحتی میشه؟؟؟؟

خوب میگم پ.خ میدادی ..

حق نداره بدون اجازه ی من بپرسه ..
پیاماشو خوندی من ؟؟؟؟؟

من که جواب آنچنانی مدادم که ....

آوا و رضا چش نزنین|:

خوب اصن همچین آدمی نیس ..

من تو کارای اون دخالت میکردم ک دیه هیجی ..

اگر ی بار دیه پیام داد بم بگو خودم جواب بدم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(12-06-2014، 16:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:10)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان یکی لدفن جواب منو بده
اون فردی که تو تیم مدیریت هستش و رنگ اسمش سبز هستش،چه کارست؟؟
انجمن این سایت مال اونه :|||||

این امیر بدبخ داره این همه توضیح میده >_<

اسم صاحب اون پروف میدونی چیه؟
صابر
(12-06-2014، 16:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتم بكيداكه دوباره اومده ديكه اومده

ععع روابط خ بيجيده شد من ننه بزرك آوا شدم ازطرف مادر@_@

رضا هرجقدم داغوني بده عكستووكرن اون حق طلاقومهروباهم روت اجراميكنم
همون نتت داغون باشه بهتره:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
الآن بهتر فهمیدم مرسی  ملودی
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط melodi+
(12-06-2014، 16:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:12)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:09)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو میگم چرا زودتر نگفتی ..

اه ..

خدافس ..
خوب عزیزم نبودی !!!!!!

بعدشم

چرا ناراحتی میشه؟؟؟؟

خوب میگم پ.خ میدادی ..

پیاماشو خوندی من ؟؟؟؟؟

آوا و رضا چش نزنین|:

باشه ....
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
نقل قول: آوا و رضا چش نزنین|:
من خودم شماهارو درس میدم واسه اینکه نسخه زودتر زده شه بازی در میارین نسخه خرابه -_-

حالا هی ما هیچی نمیگیم -_-

اون تنظبمات لعنتیو درستکاری نکنید همه چی درسته ._.
A Friend is nothing but a known enemy
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 162
(12-06-2014، 16:16)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب عزیزم نبودی !!!!!!

بعدشم

چرا ناراحتی میشه؟؟؟؟

خوب میگم پ.خ میدادی ..

پیاماشو خوندی من ؟؟؟؟؟

آوا و رضا چش نزنین|:

باشه ....

خو دیه خدافس ..
شیوا ؟

هیچی خدافس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 162

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان