امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 0:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم رید-_-
مهراد بی پیش من داش-_-
برو اونور تر بشینم-_-
نسیم بیا اینجا|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
آگهی
:| خدافس

نسیم~~>نسی مدیر~~~> نسترن مدیر
Big Grin
:|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.

:|

آقــآ بی ادبـه پیـآم زده:
هر کاری میکنم به دلم نمیشینی!!!!

Dodgy

الان من مثلــا باید بمیرم که به دل آقا نشستم.......ایشششششش

لطفا آدرس پروفایل

نــــُـــه.آی ویـل دو نــآت گیــو ایت تــو یـو!
اوکی

حرجورراحتی عزیزم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(12-06-2014، 0:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

یکی بهم پیام داده یا از سایت برو بیرون یا میکشمت
چرتو پرت نگو:|
(12-06-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:14)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو?|:

نه خیر جناب جو گیر!!!

تکست اهنگُ:|

من که میدونستمBig Grin
گفتم ریا نشه:V

به جون عمم خیلی رو داری-_-

عه رها|:
من به این سر به زیری.___.
جون عمت رو قسم نخور!
مقدسهBig Grin

یکی تو سر به زیری یکی هم اون یکی عمم:|

جون عمم جون عمه خیلی مقدسه#_#
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 33
(12-06-2014، 0:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(12-06-2014، 0:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوپر استار این حرف شما اخطار داره

این باز تذکر

خدایی خیلی سیاست داره|:
همه ازش حساب میبرن!Big Grin
Angel
اغا ما چاکریمBig Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، امیررضا*
الیکا0 از .سایی هست که تو گفتگو است؟

من همیشه هستم
(12-06-2014، 0:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوپر استار این حرف شما اخطار داره

این باز تذکر

خدایی خیلی سیاست داره|:
همه ازش حساب میبرن!Big Grin
Angel
اغا ما چاکریمBig Grin
منظور؟-.-
(12-06-2014، 0:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان