امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(11-06-2014، 23:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام! :/\
درود بانوی من:۷

من دیگه بانوی تو نیستم! -_-
من نسی مدیرم! -_-*
نسی مدی! *-*

مامانی ^_^

بگو مهرناز ~_~

نسی مدی! :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ☆★ super star★☆ ، Rangi Rangi
آگهی
(11-06-2014، 23:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه بانوی تو نیستم! -_-
من نسی مدیرم! -_-*
نسی مدی! *-*

مامانی ^_^

بگو مهرناز ~_~

من ب تو افتخار میکنم!*-*
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Rangi Rangi
(11-06-2014، 23:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه  بانوی تو نیستم! -_-
من نسی مدیرم! -_-*
نسی مدی! *-*

مامانی ^_^

بگو مهرناز ~_~

عجب|:
lمن ملکتم دخترهی گستاخ!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Rangi Rangi
(11-06-2014، 23:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نسی مدیرم! -_-*
نسی مدی! *-*

مامانی ^_^

بگو مهرناز ~_~

عجب|:
lمن ملکتم دخترهی گستاخ!
اگ تو ملکه ای منم امپراتورم-_-
 سپاس شده توسط Rangi Rangi ، Mσηѕтєя Gιяℓ
انقد نسی مدی نکن (:
فقط که خودت نیسی (:
هــار هــار هــآر :>>
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Rangi Rangi ، Mσηѕтєя Gιяℓ
برقا رفت :| ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 17
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، RedSparrow ، ~Mahnaz~
میسی مامی ^_^

واقعا مهتاب؟! :/\
خاک تو سرم! :/\
درود بر شما ملکه ی بزرگ و درخشان ~_____~ مهتاب
همه زانو بزنن! ~____~
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(11-06-2014، 23:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نسی مدیرم! -_-*
نسی مدی! *-*

مامانی ^_^

بگو مهرناز ~_~

عجب|:
lمن ملکتم دخترهی گستاخ!
اگ تو ملکه ای منم امپراتورم-_-
پس تو منو دوس داری(:
هومم(:
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
:| خو کاری نداره!
تا حالا مهتاب دکتر قلابی بوده
هر وخ مدیر شدی بهت میگیم مهی دکی ^_^

تارا^~^
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، T A R A
(11-06-2014، 23:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میسی مامی ^_^

واقعا مهتاب؟! :/\
خاک  تو سرم! :/\
درود بر شما ملکه ی بزرگ و درخشان ~_____~ مهتاب
همه زانو بزنن! ~____~
بله -_-
من بانو سوک، ملکه شما هستم -_-
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان