به بعضیه باس گف وقتی یه ماشین شاسسی بلند و یه پسر پولدار میبینن دلشون نلرزه...
چون دلشو دله نه ژله
چون دلشو دله نه ژله
|
░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) |
|||||||||||||||||||||||
به بعضیه باس گف وقتی یه ماشین شاسسی بلند و یه پسر پولدار میبینن دلشون نلرزه...
چون دلشو دله نه ژله
16-04-2014، 14:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-04-2014، 14:54، توسط ***citi girl***.)
به بعضیام باس گفت عزیزم این اشتباه تو نیس که درک نمی کنی و نمی فهمی ...!!!!اشتباه منه که توقع دارم تو بفهمی!!!!! به بعضیا هم باس گفت عزیزم من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی.....!!!!!! +3پاس
16-04-2014، 14:57
به بعضیا باس گفت:درسته خیلی باکلاســـــی:|
اما من همیشه عادت دارم کلاســـــــارو بپیچونم:|
پس هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــری
20-04-2014، 14:53
بـه بعضیــا بایـد گفـت :
مـن از خیلیــا خوشـم نمیــاد امــا بــه طــور خـاص و ویــژه از تـو بـدم میـاد !
26-04-2014، 18:58
به بعضیام باید گفت : عزیزم تو از شعورت استفاده کن اگه تموم شد بازم برات میخرم...!
08-05-2014، 14:41
ب بعضبا باس گفت:|
پَرچمهـ شُمآ با←{لآس}
بآلاس:|
11-06-2014، 9:04
ب بعضیا باس گُف ..
کار را که کرد ؟ آنکه خرید :|
11-06-2014، 9:57
به بعضیا باید گفت :
ﻛــﺎﺷــﻜـی ﺷـُـﻌـﻮﺭﺗﻢ، ﻣـِﺜـﻞ ﻟـﻴـﺴـﺖ ﺩﻭﺳــﺘـﺎﺕ ﻫــﺮ ﺭﻭﺯ ﺑـﻪ ﺗــﻌـﺪﺍﺩﺵ ﺍﺿــﺎﻓـﻪ ﻣــﻴـﺸُـﺪ! ------------------------------------------------------ بـه بـَعضـیـا هـَم بـایـد گفـت : رفـتـی ؟ ! پـَس از تـو جـوب بـرو که در جـَریـان بـاشـی -------------------------------------------- باید به بـَعضـیـا بگی : این شماره پینوکیوست! بیا یه زنگ بزن ببین چه طور آدم شده،شاید تو هم آدم بشی --------------------------------------- به بـَعضـیـا باید گفت یکم خودتو تکون بده ؛ صدای زنگولت ُ بشنوی .... ! ---------------------------------- به بعضیا بایدگفت:نسبت به سنت خوب گ.و.ه.میخوری! --------------------------- به بعضیا باید گفت : اینقدر خودتو نگیر … ماست میشی ! ----------------------------------- به بعضیا باید با متانت خاصی گفت:یه دهن برامون خفه شو! ------------------------------------ به بعضیا هم باید گفت: آقا قبول!!! شما با کلاسی ، همش لباس های مارکدار میپوشی ... اما اینو بدون: گــــــــــــــــــاوم پوستش چرم خالصه ... ذات آدم مهمه ... -------------------------------------------------- به بعضی پسرا هم باید گفت عزیزم 1ماه پودر و قرص نخور و بیخیال آمپول شو، ببینم خدا چطوری آفریدت؟؟ ------------------------------------------- به بعضیام باید بگی:عزیزم تو داری اینجا حیف میشی برو هند اونجا می پرستنت... --------------------------- به بعضی ها باید گفت: کاش اینقدر که برای دست زدن به "گوشیت" حساسیت داشتی به "تنت" هم داشتی...!!! --------------------------- به بعضیا هم باید بگی : یه خورده راست بگو ببینم بلدى ! ------------------------------------------------------- به بعضی ها باید گفت...از انسان بودن چی داری؟ جز دو حرف اولش رو.... ---------------------- به بعضیا باید گفت: اینقدر بارتــــــــــــــــــه دیسک کمر نگیری!
11-06-2014، 10:26
kheyli ham zibaaaaaa!!!!
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|