امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 21:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـآ من میتوانـمـ...؟!|:

اره...! :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
آگهی
(06-06-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: ..

فازتون چیه دیقا؟|:

هعیییی ..

فاطی ..

تُ فرشته ای ..
اوه مای گاش *__*
|: ..

خخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مرضـی...؟!

مـآکـآن...؟!

شیـوا..؟!

رزی....بُــزی..!؟

Confused
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mason ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(06-06-2014، 21:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ شما معاونی برو مدیریتتو بکن شاید مدیر کل شی
خدافظی کن از فلش اونجا برات مهم تره :ا

باور نمیکنی اونجارو دوس ندارم !؟
تازه به امیر حسین گفتم بره ه× کنه اونجارو ..

خب شما هم بری اونجا میگی فلشخور چرته
اگه دوس نداری پس چرا فعالیت میکنی
مدیریت میکنی هان؟

با پدرام مسابقه گزاشتیم ..
میبینی من 1255 \: ..
ارسال؟
تا هرکی برد بابک مدیر ارشدش کنه؟Dodgy
مدیر ارشد که حذف شده -ـ- ..
چی میگه این !؟ ..
(06-06-2014، 21:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور نمیکنی اونجارو دوس ندارم !؟
تازه به امیر حسین گفتم بره ه× کنه اونجارو ..

مدیریت میکنی هان؟

ارسال؟
چی میگه این !؟ ..

پس براچی مسابقه میدین؟Angel
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 125

(06-06-2014، 21:49)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضـی...؟!

مـآکـآن...؟!

شیـوا..؟!

رزی....بُــزی..!؟

Confused
شب بخیر پری جونم ... ^_-

من برم بخوابم فعلا همه ..!
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(06-06-2014، 21:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت میکنی هان؟

ارسال؟
چی میگه این !؟ ..

پس براچی مسابقه میدین؟Angel
ستاره های کنار اسم من و بابک و بقیه ببین .. من و بابک 2 تا ستاره طلایی کوچیک داریم (‌:
هر گی ستاره آخر بتونه بگیره برندس ..
رو ستاره ها کلیک کنی میتونی آخرن ستاره رو ببینی ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
پری^_^

پر پری^_^
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(06-06-2014، 21:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 21:49)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضـی...؟!

مـآکـآن...؟!

شیـوا..؟!

رزی....بُــزی..!؟

Confused
شب بخیر پری جونم ... ^_-

من برم بخوابم فعلا همه ..!

هیـس هیچــی نگـو...!فقط برو گمشـو..!Big Grin

من نیز میرومـ..!خدا نگهــدآر..!18
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
خدافس!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان