امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 19:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـــد... |:

بیآ نگا کن بعد به من گیر بده تو کیه نوه پیغمبری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 90
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(06-06-2014، 19:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟! ..

!@#$%^&) بهش بگم ؟ :|

من و فاطی تلپاتی داریم الان فاطی فهمید من چی گُفتم -_-

(06-06-2014، 19:03)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ! ..

آوای مامان رفتی ؟ cry girl

مراقب خودت باش :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 90
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

(06-06-2014، 19:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 19:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـــد... |:

خودتُ با سـآرآ مقایسه میکنی ؟! {:

سارا فرق داره .. اونکاره نی عزیز :> مث شوما {:

(06-06-2014، 19:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 19:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟! ..

!@#$%^&) بهش بگم ؟ :|

من و فاطی تلپاتی داریم الان فاطی فهمید من چی گُفتم -_-
نه -_- دهنتُ ببند -_-

همش تقصیر منه اصن -_- خدافس ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 19:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـــد... |:

منُ با خودت قاطی نکن عزیزم .. ((:

کــآفر (اینجا معنی لاس زن میده :| ) همه را ب کیش خود پنــدارد !! ..

خوش ندارم برینم بت ..

خودم شوور دارم ؛ بهتر ازین احمد چیز خور .. ایشششش ! -___-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 19:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـــد... |:

خودتُ با سـآرآ مقایسه میکنی ؟! {:

سارا فرق داره .. اونکاره نی عزیز :> مث شوما {:
هآآآآآآآآآآآآی مواظب باش چی میگی!!!نمیخوام توهین کنم!
سلام آل
(06-06-2014، 19:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـــد... |:

منُ با خودت قاطی نکن عزیزم .. ((:

کــآفر (اینجا معنی لاس زن میده :| ) همه را ب کیش خود پنــدارد !! ..

خوش ندارم برینم بت ..

خودم شوور دارم ؛ بهتر ازین احمد چیز خور .. ایشششش ! -___-

عآقآ من با کسی لآس نمیزنم بفهمین من اینکآره نیستم واییییییییییییییی!
پوفففف نخواستیم بآو
بآییع
MADE IN AM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان