امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 18:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله ! ؟
ایمآن خره رو ندیدی؟

ایمآن ! ؟
دوستِ توئه ! ؟ :|
خخخخخخخخخ شوورمه!

داره خر خونی میکنه ! :|
به گروه خونی مآ نمیخره خر بزنیم :|

دیوونس!!!ولی دوسش دآلم!×.×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 87
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(06-06-2014، 18:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابات مشهدیه :| -_-

این دوتا شهرزاد و آوا هستن دُخترای من :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/23vs1qh5239bpwp3cir8.jpg

کوچیکه شهرزاده بزرگه آواس ^_^ آبجی های همدیگن :|
این آواس در دوران بچگی ~~>  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/x2pss5pgx5ob1cfgi8ax.jpg

{:

واقنی خدافس -_-
این مامانم نبوده ولی منو بیشتر میشناسه ^__^
LOve u ^_^
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-06-1974، 21:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دافظ دایرکشنری من احمد و نمیخواستم ایمانو میخواستم!
اولنش که : دایرکشنر .. خوشم نمیاد اسممو اشتب میخونن .. !

دومنش که : فاطی هستم :|

سومنش که : نه تُ رو خدا میخوای احمد رو بخوا :|

بیا جون من احمد واس تُ ناز نکن تُ رو درواسی نباش :|

عجبـا :||
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 18:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواس در دوران بچگی ~~>  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{:

واقنی خدافس -_-
آوا تو این عکسه از اونی که ایسان گذاشته بزرگ تره که :| !
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 18:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{:

واقنی خدافس -_-
آوا تو این عکسه از اونی که ایسان گذاشته بزرگ تره که :| !
من بنجامینم :|
پیر به دنیا اومدم بعد جوون میشم ._.
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 18:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان بزرگ نرو! >_<
جون من ! >_<
جاست فُر نسی :| !

(06-06-2014، 18:49)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاااااطیییییییی ؟

چیشدددددددد ؟

بگین دیگههههه >_<
از اون یارویه بپرس یه دفعه ای بیخود و بی جهت باهام دعوا میکنه -__-

(06-06-2014، 18:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 بآر خدافظی کردی :|
none of ur business -__-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
crying
باخیم
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من آدامس خرسی میخوام
به من بدید به نسی ندیدıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 87

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(06-06-2014، 18:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 بآر خدافظی کردی :|
none of ur business -__-

:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-06-2014، 18:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-1974، 21:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دافظ دایرکشنری من احمد و نمیخواستم ایمانو میخواستم!
اولنش که : دایرکشنر .. خوشم نمیاد اسممو اشتب میخونن .. !

دومنش که : فاطی هستم :|

سومنش که : نه تُ رو خدا میخوای احمد رو بخوا :|

بیا جون من احمد واس تُ ناز نکن تُ رو درواسی نباش :|

عجبـا :||
هه هه من خودم دآرم به مآل بقیه چشم ندارم!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان