امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 18:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو :|
احمد ؟! O_O

ببخشید ._.

:|
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 83
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، ZAHRA LOVE 1D
آگهی
انگلیسی عشقه دنیاDodgy

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
عآقآ این ایمآن کوش آخه خدآ مگه این امتحآنآش تموم نشد!crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
احمد کیه؟ چرا همیشه > :| < اینجوریه؟ :>>>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، # αпGεʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
مرسی اوا *^_^*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، melodi+
(06-06-2014، 18:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ؟! O_O

ببخشید ._.

این ینی قهری الان ؟! :|

ینی من جلو اینا ازت منت کشی کنمـ ؟! :|

خُ ببخشید گفتمـ دیه (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 18:39)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان :>> بابا جز کشته های این طوفان نشه :>>

عـــه رزی فک کردم تو منی |:

خدافس مرضیه ._.

یعنی چی من توام ؟ 0_o

ها اشتباه گرفتی فهمیدم .__.
تو شدی مثل من ._.

بیا اسمامونو عوض کنیم |:

تو بزار ملودی من بزارم  ساموان ^_^
باعث افتحاره :}

باشه *^_^*
 سپاس شده توسط melodi+
زهرا
سلام (:

سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D
(06-06-2014، 18:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کیه؟ چرا همیشه > :| < اینجوریه؟ :>>>>

قبلاً همش Big Grin اینجوری بدم ! :|

(06-06-2014، 18:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ؟! O_O

ببخشید ._.

این ینی قهری الان ؟! :|

ینی من جلو اینا ازت منت کشی کنمـ ؟! :|

خُ ببخشید گفتمـ دیه (ـ_ـ*)

این یعنی برو :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melodi+
(06-06-2014، 18:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگلیسی عشقه دنیاDodgy

هـــــــــــــوق هوقAngry
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان