امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 18:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافـس
کجا ؟ :|

(06-06-2014، 18:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترکم نکن من بی تو بیمارم ..
دیوونه وار دوست دارم .. من پیشتم تنهات نمیذارم ..

سلام (:*

بزآر بهت بگم دلم شد تو قسمتی تآریکــ..... ! :|
بله بله ! :|
(06-06-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــلام! >:

جیغغ آوا توفانننننننننن S:
اینجا همه چی ارومه من چه قد خوشحالم .. :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-06-2014، 18:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان :>> بابا جز کشته های این طوفان نشه :>>

عـــه رزی فک کردم تو منی |:

خدافس مرضیه ._.

آوایی(:
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 81

سپاس شده توسط melodi+
(06-06-2014، 18:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه نه دُخترم بابات مشهده ما تهرانیم :|

مشهد که توفان نمیاد -_- !

منم هروقت رزی رو میبینم فک میکُنم تویی :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 81
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-06-2014، 18:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــلام! >:
آوا آواتار و امضـات محشره *^_^* !!

(06-06-2014، 18:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ کوفت ^_^

اصن وقتی صداشو میشنوم آروم میشم (:

دلم براش تنگ شُده ): ب قول خودش اههه این رضا چرا نمیاد هروقت کارش داری نیست :| -_-
قشنگه صداش ^_^ :|

خیلیی باحال اداتُ درمیاره خوشمـ اومد V:

هاه :| برو واس دوستات تعریف کن {: خخ .. ! :|

:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: آوا آواتار و امضـات محشره *^_^* !! 
توام آواتارت محشــره ^_^ داره هدبند میزنه :>>>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

عـــه رزی فک کردم تو منی |:

خدافس مرضیه ._.

یعنی چی من توام ؟ 0_o

ها اشتباه گرفتی فهمیدم .__.
 سپاس شده توسط melodi+
(06-06-2014، 18:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه نه دُخترم بابات مشهده ما تهرانیم :|

مشهد که توفان نمیاد -_- !

منم هروقت رزی رو میبینم فک میکُنم تویی :|
بابام مشهده؟ ._.

ملاحه؟ ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
عآقآ این امتحآنه آمادگی دفاعی لیسنینگ زبان ... داره خرخرمو میجووه
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-06-2014، 18:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه صداش ^_^ :|

خیلیی باحال اداتُ درمیاره خوشمـ اومد V:

هاه :| برو واس دوستات تعریف کن {: خخ .. ! :|

هیممم جیغغ صداش خیلی خوبه هرکی هم بهش بگه صداش ضایع است من میگم عمه ملوکشه ولی خوبی در حق شما میتونیم بکنیم اینه که ضایع عمه ملوکتون نی :| خودتی -_- بعله :|

هیمم این قسمتی که تو گفتی تیکه نبودا کُلن همینجوری گُف :|

جیغغ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 81
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خدافسسس cry girl

(06-06-2014، 18:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
قشنگه خُ ._.

ببخشید ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، melodi+ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان