امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گر صيغه عقد دائم را خود زن و مرد بخوانند و اوّل زن بگويد: «زوّجتُكَ نَفْسي عَلَي الصِّداقِ المَعلومِ» يعني خود را زن تو نمودم به مهري كه معين شده، پس از آن بدون فاصله مرد بگويد: «قَبِلْتُ التَّزويجَ» يعني قبول كردم ازدواج را، عقد صحيح است

خودتون بخونید بره:|
رضـا اگه یکی دیگه اینایی رو که گفتی بخونه چی میشه ؟! O_O :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
آگهی
(03-06-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاااااادددددددددد >_<

از شوور آیسانی چیزی در نمیاد |: برو عاقد پیدا کن -_-
عاقد از کجا پیدا کنم؟! >_<

مث اینکه رضا  اومد -_- :|

رضا بخون دیه چرا انقد لفتش میدی ؟ :|
گر صيغه عقد دائم را خود زن و مرد بخوانند و  اوّل زن بگويد: «زوّجتُكَ نَفْسي عَلَي الصِّداقِ المَعلومِ» يعني خود را زن تو نمودم به مهري كه معين شده، پس از آن بدون فاصله مرد بگويد: «قَبِلْتُ التَّزويجَ» يعني قبول كردم ازدواج را، عقد صحيح است

فقط اگه فلش یهو پرید به 3 ماه پیش سند گم شد چیکار کنیم؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
من داره كم كم يادم ميادرضاتوقبلا نجسب بودي كسي دوست نداشت بانام كاربري عوض كردنت ماروكول زدي خخخ
داماده دارم من؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خودش ازدواج میکنه :|

چون هردوتاشو خودش خونده :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ƝeGaЯ
(03-06-2014، 15:27)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم..
رهااااااااااااااااااااااع  :*
اجیییییییییییییییی سلااااااااااااااااااااااااام
خوبی؟
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
من داره كم كم يادم ميادرضاتوقبلا نجسب بودي كسي دوست نداشت بانام كاربري عوض كردنت ماروكول زدي خخخ
داماده دارم من؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shadow of Death ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جا رضا میخونم :|

دوشیزه مرضیه *** فرزند عرفان آیا حاضرید با آقا مهرزادِ آفتابه ب دست ازدواج کُنید ؟ -_- !

آیا بنده وکیلم ؟

عروس رفته گل بیاره و بچینه و بخره هم نداریم همین الان بگو بله بره پِی کارش :|

نه :|

همتون اسکل شدین ~_~

:|

شوخیدم :|

بلههههه d:

:|

لی لی لی :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
دوستون دآرم دوسیـــ♥ـــآی خوشگلـمஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 147
خدآفظ
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘
(03-06-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گر صيغه عقد دائم را خود زن و مرد بخوانند و اوّل زن بگويد: «زوّجتُكَ نَفْسي عَلَي الصِّداقِ المَعلومِ» يعني خود را زن تو نمودم به مهري كه معين شده، پس از آن بدون فاصله مرد بگويد: «قَبِلْتُ التَّزويجَ» يعني قبول كردم ازدواج را، عقد صحيح است

به عقد دائم اون در میاید:|

(03-06-2014، 15:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داماده دارم من؟
مادر زن؟
عمع گرامیتان نچسب بود:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 15:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داماده دارم من؟

نع من از اول دوسش داشتم :| !

خیلی هم میچسبید ب همه مامان T_T

دومادتو زیر ذربین فامیل نبر ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان