امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كدام يك از افراد را سوار ميكنيد؟ سوال پيچيده.

:297:اكدام يك از افراد را سوار ميكنيد؟ سوال پيچيده. 1 اگر تونستي جواب درست را پيدا كنيTongue پرسش:             شما در يك شب طوفاني در    حال رانندگي هستيدو در ايستگاه اتو بوس 3نفر رامي بينيد. بايد1 نفر را سوار كنيد: اولي پيرزني در حال مرگ است دومي پزشكي است كه جان شما را قبلا نجات داده سومي خانم يا آقايي كه شما عاشقش هستيد.:297: 24 نفر ميتوانند شركت كنند. نفر بيست وپنجم من هستم كه اگر برنده اي نبود جواب درست را بگويم. سپاس نشه فراموش لامپ اضافي خاموشBig Grin
هيچكس تنها نيست 4ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارواح عمت157f 
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Jack Daniel'ѕ ، feletcher ، pegah jb ، farsi1 ، cheshm asali ، گریس ، P e D i ، خانومي ، دخی بامرام
آگهی
7 بازديدكننده 0پاسخ .جواب بديد حتي اگر اشتباه باشه.cryingSad خواهشا جواب بديد:ggr:
هيچكس تنها نيست 4ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارواح عمت157f 
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ♥Roksana♥
دومي پزشكي است كه جان شما را قبلا نجات داده
كدام يك از افراد را سوار ميكنيد؟ سوال پيچيده. 1
پاسخ
 سپاس شده توسط آقا اميد
اولی پیرزن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، آقا اميد ، ♥Roksana♥
ماشین رو میدم به پزشکه تا پیر زنه رو ببره خودمم با عشقم اونجا منتظر میمونیم
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Jack Daniel'ѕ ، آقا اميد ، ♥Roksana♥ ، elmira12 ، Titiw ، دخی بامرام
(04-06-2014، 10:58)vamire - Diers نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروووووووووووود، شما درست حدس زديد. دقيقا.:29dz:p332495
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥Roksana♥
احساسی بخوام برخورد کنم پیر زنه.

به نظرم جواب این پسره «vamire - Diers » هم درسته

عشقم و سوار میکنم « من که هیچ عشقی ندارم» به دکتره هم میگم حال پیرزنه رو خوب کنهTongueTongue
پاسخ
 سپاس شده توسط آقا اميد ، ♥Roksana♥
(05-06-2014، 13:53)آقا اميد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:58)vamire - Diers نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییید من جایزه میخواااااامcryingcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط آقا اميد ، ♥Roksana♥
به راه خودم ادامه میدم!!! برو بابا ب من چ!Dodgy
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
پاسخ
(05-06-2014، 13:55)vamire - Diers نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 13:53)آقا اميد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییید من جایزه میخواااااامcryingcrying
2تا سپاس دادم ديگه چي مي خواي؟
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مشاعره با اسم افراد مشهور
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  سوال نفر قبلیتو فقط با یه سوال جواب بده...
  دوست داری با چی بیوفتی به جون نفر قبلیت ؟! سوال تصویری
Clocket سوال کلیدی
  دوس داری با نفر قبلی سوار چی بشی؟؟؟؟
  سوال برای پسرا چه دختری برای ازدواج مناسبه؟
  <<خصوصیات افراد از روی گروه خونی!>>
  سوال قبلی رو معکوس جواب بده و یه سوال از بعدی بپرس [نسخه ۲ ]
  یه دیقه سوال

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان