امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 14:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقآ یه سوال ذهن منو مشغول کرده !

عرفآن ابرو میگیره ! ؟
یآ اون پسره ! ؟
یآ هر دو ! ؟ <:

این یارو:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/49452439537692449110.jpg

مرگ بر بدحجآب ! Big Grin
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 137
 سپاس شده توسط Wanton ، Brooklyn Baby ، Shadow of Death ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-06-2014، 14:56)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:54)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:52)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری پری کوش>.<

اینجام جیجلی
کفااااااااااصت دلم برات تنخ شده بودHeart
عین ادم بحرف|:
من به زبونت اشنایی ندارم(((:

مرض تو به زبون من عادت نداری حالا؟
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(03-06-2014، 14:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقآ یه سوال ذهن منو مشغول کرده !

عرفآن ابرو میگیره ! ؟
یآ اون پسره ! ؟
یآ هر دو ! ؟ <:

این یارو:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/49452439537692449110.jpg

دهنت سرویسه :||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 14:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه برید عاقد بیارید :|
کسی منو صدا زد؟
:|
عکس قشنگ تر از این نداشتی؟ ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mᴏsᴇs
(03-06-2014، 14:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:55)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:50)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع^_^

تو چطوری*_*؟

بد..
فک کنم نضف امتحانامو زیر 10 بشم(((((:
24 تا درس اجتماعی..
فساد وجودمو فرا گرفته
چنتا فوش ساختم:|
مهم نی(:
چ خبر؟

سلامتی^_^

وای|:

فشن شدی|:

من همه امتحانام بالای 19(:

تازه من خرخونم:|
و خیلیم زر مفت میزنم:|
الانم بی کار نشستم:|
و گشنمه:|
منتها اشپزخونه دوره..
میخواس نزدیک باشه
خل شدم:|

قشنگ معلومه خُل شدی ..|:

خل نبودم ب جان تو:|
اصن ی وضعیتی پیدا کردم:|
میدونی..
رفتیم تیمارستان قبولم نکردن:|
نا امیدم...:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
ایرانیا نمیتونن تو فیلما کاری کنن از پشت شیشه دست همدیگه رو بوس میکنن||||: ..
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ERF@N ، ƝeGaЯ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلــآم شی شی ^_^

1 دونـــــــــــــــــــــه ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-06-2014، 14:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:55)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 14:48)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س..........

سَلـآم ^_^
پـرپـری ^_^
خـوبی !؟ ^_^

مرسی عصبیم تو شیطوری؟

عـآلی ^_^ عـالـی ^_^ عـآلی ^_^
2 تـآ دیگـــــــــــه مـونــده ^_^

چی سه تا دیگه مونده دیوونه شدی عایا؟
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
فعلاً ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Shadow of Death ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Wєιяɗ
(03-06-2014، 14:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود

هرکس سپاس داده با یه مرگ افتخار آمیز میمیره اون دنیا هم هوریا در کنارشن:| هرکی نده شیطان سیخش میزنه!
خوب با این جملت سپاس گرفتیا اقا عرفان دمت گرم باید زرنگ باشی افرین
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان