امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 13:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آف بــــــــــآی =|

غلط میکنی تـوله گـــــــآو >_<
توله گـــــآو ؟ عرفان با پدرت بود |:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Dead Silence ، ERF@N
آگهی
(03-06-2014، 13:30)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان عشقتون وارد میشودBlush

داره دروغ میگه :||

عرفان باور نکنیا -_-
 سپاس شده توسط ERF@N
سلام به همگی....
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
رز؟ فهمیدی؟
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 111

(03-06-2014، 13:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:22)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمـــــــــــآ صب تا غروبـــ تو گفت و گو چیکـــآ میکنین آ ؟
من هر وخ میام شــُ ما هستین !!
O_o

غاز میچرونیم|:

مـــــوفق باشیــــ
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
(03-06-2014، 13:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:21)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لیست خاندان آل خله داره خعلی زیاد میشه =||
رزی خله عضو جدید |:
امیر سلام داداش.
هی اومدم بت سلام بگم دیدم حسش نیست الان جهاد کردم سلام دادم.
خوبی؟
راستی دیروز باد نبردتت که؟؟؟

نع بـــآو ی دختره تو کوچمون منو برد =)))) لامصب انقد خشکل بود ک اصن نمیشد بهش ی تیکه ننداخت =||
وای وای من دیروز از خنده ترکیده بودم داشتم به ورجه وورجه کردن دخترا فیلم برداری پسرا میخندیدم.
اون وسطم شیشه ی کلاسمون ترکید با صدای فجیهش دخترا بیشتر جیغ زدن.
قیافه استادمون کپ کلم بروکلی شده بود.
قبلشم داشتم میومدم پسر داییم گفت امیر عجب هوای خوبیه تا باشه از این هوا ها به دو دیقه نکشید 
هوا قاراش میش شد.
راستی زن داییمم به داییم گفت ایشالا همیشه سایت بالا سرمون باشه همون دیقه آب پرید تو گلوی داییم داشت خفه میشد 25r30
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason ، ERF@N
(03-06-2014، 13:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـووووی امیر -_-

عرفان گندی ک زدی و خودت جمش کن -_-

مهدی کیه اصن ؟ -_- من مهدی نمیشناسم :|

همشون میخوان منو خراب کنن :||

مهدی یه پسرس تو محل ما که ابروشو برمیداره همین!

گند زدی توش :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(03-06-2014، 13:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون آقاییونی که میگن گفت و گو بچه بازیه.....
آره....
خوب باهاشون بازی میکنیم(:
بای تا ده مین دیه

کی گُفته بود گفتگو بچه بازیه ؟ :|

تا ده مین دیگه میخوای بری کُجا ؟ T_T

(03-06-2014، 13:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۶ الی ۱۵
افتضاح-_-

میدونم میدونم میدونم -_- !

چیکا کُنم از بس تُند خوردم غذامو دل درد گرفتم :|

هیمممم :| ! خو سخت بود خوردنش ._.

آیسان دفعه قبل سه دیقه بود|:
خو مگه مجبوری?
اشکال ندارهBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
:|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
رز درس شد؟!
درس میکنی؟
من بهت اعتماد کنم؟
آف بشم؟

سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان