امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان وات د فاز :| ؟

هـویییی عرفون من با زنت قهر بودم (ـ_ـ*)

نامادری اصد دیگر :|

گاهی دلش میخواد بچه شوورشو بزند :||

منو با کمربنده تو میزنه (ـ_ـ*)
عرفان دروغ میگه :||
قلبونش بلم داره ادبت می کنه تا دیگه به تک پر رای ندی بعدم بگی عاشقش نیسم^___^
با منی :| ؟

عجب گیری کردیما :|

من عاشقه تک پرم ؟ :|

ها ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason
آگهی
(03-06-2014، 12:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروخ میگه :|

میخواد خودشو مادر دلسوز و فداکار نشون بده -_- * :|||||||

ملیتا ملیتا ملیتا :| -_-

کدوم گورستونی هستی |:

رزی تو خیلی با من بد رفتاری میکنی :| -_- در غیاب مادرم تو باید سرپرستی منو قبول کنی :|

یعد از اینکه مامانم اومد ؛ میگم عرفان طلاقت بده =)))))))))))))))))))))))
من زدمت ؟ OOOOOOOO_OOOOOOOOO

باع ! قبول کردم ک :|

باشه بگو طلاق بده :| والا -_- من میرم از اینجا از اونجا از همه جا cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Mr.Robot
(03-06-2014، 12:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروخ میگه :|

میخواد خودشو مادر دلسوز و فداژکار نشون بده -_- * :|||||||

ملیتا ملیتا ملیتا :| -_-

کدوم گورستونی هستی |:

رزی تو خیلی با من بد رفتاری میکنی :| -_- در غیاب مادرم تو باید سرپرستی منو قبول کنی :|

یعد از اینکه مامانم اومد ؛ میگم عرفان طلاقت بده =)))))))))))))))))))))))

مادرت تورو گذاشتو رفتfol
 سپاس شده توسط Dead Silence
(03-06-2014، 12:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه که بودم یه بار نصف شب تو خونمون صدای ظرف شستن میومد رفتم تو آشپزخونه دیدم هیشکی نی :||| 

از همون موقع جنارو کلفت فرض کردم :||
کُلُفت؟:|
نع :| 

منظورم خدمتکاره -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(03-06-2014، 12:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ! ..

حدسم دُرُست بود ینی ؟ :|

تو اون نبودی ولی اون شبیت بود .. اون سیگار میکشید و لباسی که گُفته بودی تنش بود :| !

اهورا /: چیزی شُده ؟

هه!
بعدا بیا باهام حرف بزنیم..
الان جوابت رو نمیدم
قرارم ک میزارن:|

یکی منو درک کرد !
بآجنآق ! (:
باجناق نمیشیم:|
من میشم برادر زنت....
تو میشه شوهر خواهرم.....

نترس داش
زنت رو نمیخورم(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
رز برو پ.خ رو ج بده!
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 98

سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason
(03-06-2014، 12:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ...........

خدافص ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، RєƖαx gнσѕт
(03-06-2014، 12:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عمیق !
نفس عمیق بکش!

هویییی رز تو که هنوز درستش نکردی؟>_<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/images2/25958721580586441590.jpg
بچه ها نقلو نقول کنید lo0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0ol
 سپاس شده توسط ERF@N ، امیررضا* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
میدونید چیه؟ ._.
ادم ک ب لایک عادت میکنه ، یهو بش لایک نمیدن میخواد بمیره ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 12:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبونش بلم داره ادبت می کنه تا دیگه به تک پر رای ندی بعدم بگی عاشقش نیسم^___^
با منی :| ؟

عجب یری کردیما :|

من عاشقه تک پرم ؟ :|

ها ؟ :|

دیگه ثابت کردیஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 98

[quote=ALONE B0Y pid=1956014 dateline=1401789461]
[quote=F A R ! N pid=1955971 dateline=1401789178]
نفس عمیق !
نفس عمیق بکش!

هویییی رز تو که هنوز درستش نکردی؟>_<
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان