امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

سکوت می کنم/
سکوت بهترین کاره/
جواب آدم های مثل شما رو ندم بهتره اینجوری دعوا پیش نمیاد/
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Magical Girl ، RedSparrow
آگهی
(03-06-2014، 12:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه که بودم یه بار نصف شب تو خونمون صدای ظرف شستن میومد رفتم تو آشپزخونه دیدم هیشکی نی :||| 

از همون موقع جنارو کلفت فرض کردم :||

جدی ؟! :||||

باش حرف میزدی خو .. زحمت کشیده اومده ظرفاتو شسته -_-
آره ^-^ 

وظیفش بود : )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خیلی ممنونم 

حالا 

چه خبرا ؟؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 97
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 12:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا..!
چطور?

:| ! ..

حدسم دُرُست بود ینی ؟ :|

تو اون نبودی ولی اون شبیت بود .. اون سیگار میکشید و لباسی که گُفته بودی تنش بود :| !

اهورا /: چیزی شُده ؟

هه!
بعدا بیا باهام حرف بزنیم..
الان جوابت رو نمیدم
قرارم ک میزارن:|

یکی منو درک کرد !
بآجنآق ! (:
باجناق نمیشیم:|
من میشم برادر زنت....
تو میشه شوهر خواهرم.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(03-06-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبونش بلم داره ادبت می کنه تا دیگه به تک پر رای ندی بعدم بگی عاشقش نیسم^___^
یه لحظـه فک کردمـ شیـواس :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 12:51)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ...Sogand♥♥♥، ALONE B0Y، ERF@N، F A R ! N، frost، kasra 77، NICKOLAS، SomeOne ×، ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ، آتوسا(1)، امیررضا*، றiSs~AlØn، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، ツℒმMἶმツ

بفـرمـا ..
مـلت زُل زدید بـه اینجـا -_-
عـنـــ*ـآ -_-
سـآنـسور کردَنم تُ حلقتون -_-
شمـا بـاید مـنو 5 رقـمی کــُنید -_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114891&pid=1955923#pid1955923

سانسورم بکنی باز اخطار دارهDodgy
این هـَمـه اینطوری سـآنسور مـیکنن بـآید به منه بچـآره اخـطار بدید !؟ -_-

این هـمـه مـیان لینـک انجمن میزارن تُ گـفتگو بـآید بـه مـنه بیچـآره گـیر بدید !؟

آقـا غلــط کردم |: ..

جـون مـن جـون هـمه بچـه هـآی فلش |:

کـآر بد نمـیکنم |: ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، امیررضا* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دختر عمم اومده ی تست ازم بگیره میگه حیوون مورد علاقت چیه؟
میگم یوز پلنگ..
میگه از چیش خوشت میاد 
یه کم فکر کردم گفتم:
وحشیه - سریعه - سبیلاش خوشگله
جوابش:
چیزیه که مردم در مورد تو فکر میکنن:دی
من:|
یوزپلنگ:O_o
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، RєƖαx gнσѕт ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:54)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت می کنم/
سکوت بهترین کاره/

عه توام ؟:|
هنو نیومد :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:54)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت می کنم/
سکوت بهترین کاره/

میگم تو فک میکنی ادمارو کی افریده ؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(03-06-2014، 12:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبونش بلم داره ادبت می کنه تا دیگه به تک پر رای ندی بعدم بگی عاشقش نیسم^___^
یه لحظـه فک کردمـ شیـواس :|

به خاطر همین لوس بازیاش همه دوسش دارند دیگرஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 97

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان