امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ...Sogand♥♥♥، ALONE B0Y، ERF@N، F A R ! N، frost، kasra 77، NICKOLAS، SomeOne ×، ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ، آتوسا(1)، امیررضا*، றiSs~AlØn، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، ツℒმMἶმツ

بفـرمـا ..
مـلت زُل زدید بـه اینجـا -_-
عـنـــ*ـآ -_-
سـآنـسور کردَنم تُ حلقتون -_-
شمـا بـاید مـنو 5 رقـمی کــُنید -_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114891&pid=1955923#pid1955923
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(03-06-2014، 12:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!
بعدا بیا باهام حرف بزنیم..
الان جوابت رو نمیدم

؟ :| ! ..

از دست من ناراحتی ؟

آره ؟

باس جواب بدی ! الان ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
رز یکی دیگه مونده !
جییییییییغغغغغغ )))=
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 94

سپاس شده توسط ERF@N ، Mason
(03-06-2014، 12:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین و مذهب هر کسی به خودش ربط داره ولش کنید.

خودش انتخاب کرده 

امیر فک کرده مآ تعطیلیم !
ببره خودش مسخره کنه ! :|
خون نوه رسوالله به جوش اومد:|

سنگسآرش کنید من رآحت شم ! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا..!
چطور?

:| ! ..

حدسم دُرُست بود ینی ؟ :|

تو اون نبودی ولی اون شبیت بود .. اون سیگار میکشید و لباسی که گُفته بودی تنش بود :| !

اهورا /: چیزی شُده ؟

هه!
بعدا بیا باهام حرف بزنیم..
الان جوابت رو نمیدم
قرارم ک میزارن:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بچه که بودم یه بار نصف شب تو خونمون صدای ظرف شستن میومد رفتم تو آشپزخونه دیدم هیشکی نی :||| 

از همون موقع جنارو کلفت فرض کردم :||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بدین وسیله اعلام میشود ان عده از عزیزان که بعداز نیمه دوم سال 1379 بدنیا امدند جزو گودزیلاها میباشند و نسبتی با دهه هفتادی های سرور(قلفونتون بلم) ندارن...
والا اینا ابرویی برا ما نذاشتن....
لایک:جمعی از هفتادیا
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، Mr.Robot ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین و مذهب هر کسی به خودش ربط داره ولش کنید.

خودش انتخاب کرده 

امیر فک کرده مآ تعطیلیم !
ببره خودش مسخره کنه ! :|
بیخیال داداش ولش کن بذار خوش باشه.
100% این بچه هه 10 سالشه.
امده یه بحث بندازه وسط بچه ها تحویلش بگیرن.
آخه کدوم انسان خنگی سگو آتیش میزنه این دومیش باشه.
البته چون 10 سالشه ازش همچین کارایی بعید نی.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 12:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:46)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری نفس عمیق بکش!
فری نفس عمیق بکش!
فری فری فری!
رز داره کارا رو درست میکنه !

هوووووفففف

تموم شد D:

حالا غش کن ^_^*
نععععععععع یکی دیگه مونده رزززززززززززز Sad

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 12:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان وات د فاز :| ؟

هـویییی عرفون من با زنت قهر بودم (ـ_ـ*)

نامادری اصد دیگر :|

گاهی دلش میخواد بچه شوورشو بزند :||

منو با کمربنده تو میزنه (ـ_ـ*)
عرفان دروغ میگه :||
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان