امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 11:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ؟! ._.

بلی :|
پوکر میشی میترسمـ ازت ._.

هیچی میخواستمـ بگمـ با من حرف بزن ._.

(03-06-2014، 11:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه|:

بچه ها گفتگو رو ترک کنید اتفاقات خطر ناک رخ میده ها.___.

(03-06-2014، 11:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشید...
پاشید برید مثه اینکه یه توله تو راهه:|._.=)))

خیلیییی 10یوثید شمـا ها -_-

اینهمـه این آیسان از اونور رضـا جونمـ میکنه این مرضی مسیح رو صدا میکنه مسیح میگه جونمـ هیچی نمیگید فقد به من گیر میدید -_-

ایشش *-_-* تُف تُف -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mᴏsᴇs
آگهی
(03-06-2014، 11:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعد منم کینه ایی میشم میرم سوپر من میشم دنیا رو نجات میدم:|:|:|
سوالا میپرسی ها._.!!!

بی احساس :| !

خاک تُ سرت نکُنن منو کُشتن ، چیکا ب دُنیا داری تو ؟ :|

چشمم روشن ._. هوو نداشتم که بوجود اومد .. بزا این وهابیا منو بُکُشن بعدش برو دُنیا خانوم رو نجات بده :|
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 11:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام چرا گریه میکنی برادر ؟ :|

با دوس دخدرت بهم زدی :| !؟

چته ؟ :|

نه باو :| دوس دخدر ب چپمم نیس :|
اتفاق بدتری افتاده cry 2
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(03-06-2014، 11:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن هرکس به این پست سپاس داده جنتی توبهشت دیدتش!

تازه میتونه زندگینامه جنتیو بنویسه!
هیشکی موفق به این کار نشده ((:
خدا بهش کمک میکنه این رکورد رو بشکنه (((:

خب اگه میخواید سخت ترین کار دنیا رو انجام بدین
ازم بسپاسیدBig Grin
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 74

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 11:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:59)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:57)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح؟-_-
جونم....

سپاس داری تو؟

دکمه سپاس|:؟

داری؟|:

اگه داری به من سپاس بده||:
چشم شما هم بزن سپاس قشنگ رو

نزنم چی میشه؟-_-

هیچی ...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 12:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10یوث و بچه *ـونی و مـادر نسکافه ._.

تا صد شمری صد تا صلوات فرستادی :|

هیممـ آره دیگه اسکل -_-

:| ! ..

هوممم من بت پ.خ بدم جواب میدی ؟ :|

احمد خان یکم حرف بزن جُبران کُنیم سپاساتو :| !

تو جمله عرفآن موندم !
کآرت گرافیکم سوخت !
چون من حوریه بهشتیم لازم نبود سپآس بدم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، RedSparrow
(03-06-2014، 12:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینهمـه این آیسان از اونور رضـا جونمـ میکنه این مرضی مسیح رو صدا میکنه مسیح میگه جونمـ هیچی نمیگید فقد به من گیر میدید -_-

ایشش *-_-* تُف تُف -_-

چونکه منکه بچم تو راهه 27 تیر ب دُنیا میاد :|

مسیح و مرضی که آدمایی نیستن که بخوان بچه دار بشن :|

موندی تو احمد .. که خُدا میدونه تو دلتون چی میگذره ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 74
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ؟! ._.

بلی :|
پوکر میشی میترسمـ ازت ._.

هیچی میخواستمـ بگمـ با من حرف بزن ._.

(03-06-2014، 11:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه|:

بچه ها گفتگو رو ترک کنید اتفاقات خطر ناک رخ میده ها.___.

(03-06-2014، 11:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشید...
پاشید برید مثه اینکه یه توله تو راهه:|._.=)))

ایشش *-_-* تُف تُف -_-

مســیح؟.___.

کوجایی عقجم|:

تسبیح چادر ..|:

الله اکبر-_-

رکوع-_-

ببخشید خ.__.

آخه شما دوتاتونم خطر ناکید ما بی آزار مهربون با ادب^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 12:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم من بت پ.خ بدم جواب میدی ؟ :|

آره ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
عکس میذارم خیلی سریع برمیدارم

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان