امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 9:39)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآقـآ اگـه ابـرو بـر مـی دآریـد بـآ تـیـغ بـر دآریـن !! |:

کـه سیبیل درآد ؟!
نـع |:
تیـغ دو بـرآبـر مـی کـنـع |:
اونـوقـت اگـه زیـآد شـه مـیـشـه هـزآر جـور مـدل دآد |:
مـثـلـه مـن بـدبـخـت نـشـیـن کـه هـمـش مـدآد تـو ابـروشـه ابـرو نـدآره !! cry2
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-06-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافت!!!!

(03-06-2014، 9:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض ! میخواد بره خونه بختஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 47

عرفون این عکسشو نیگــــآ :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/58517629714319870587.jpg

ژیگول دوست داری؟ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 47 پسر باید متین باشهஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 47

مث عرفان :||

تو الان متینی :| !؟

راست میگی نیستم .___. جنتل منم:491:

:|| .... !! بدون شـرح :|| .. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker
(03-06-2014، 9:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بچه ای خیلی :|

من بچه تو بزرگ (:

باشه ؟

من دلم میخواد بچه باشم ب کسی هم ربطی نداره ..

من بچه نیستم .. تو خودتو زیاد بزرگ میدونی !

کارم نه لوس بازی بود نه هرچی دیگه ..

تو فقد فاطی رو مال خودت میخوای ..

ب جا اینکه من خودمو تغیر بدم بهتره تو خودتو تغییر بدی ..

بعضی وقتا باس اعتقادادتو ویرایش کنی .. چرا چونکه ممکنه یه ورق سفید یا ورق اضافه توش باشه !

من اصلا درباری تو به فاطی هیچی نگفتم !
اینجوری بچه بازی میکنی :|
جای این حرفا هم اینجا نیس !
خدافظ :|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 47
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Albert wesker ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
(03-06-2014، 9:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام شاخ نشو آ ..

من خوب میفهم .. تو جو برت داشته ..

فک کردی سگ بودن و اعصاب نداشتن خیلی مُده و خیلی باحاله ؟

اون کاری کردی چون عزیزت ناراحت شده بود !

حالا اون جنبه نداشت باس با من و اهورا اون طوری رفتار میکردی ؟

با من که چند سال دوستتم ؟

من نگفتم که !! رضا گفت ..

نمیخواد تو منو راهی کُنی

فاطی .. هرکی ندونه خودت میدونی من و اهورا چقد برا ازش قائلیم ! من .. من چقد دوست دارم ؟ تو که میدونی لامصب ..

نمیخوام ناراحتت کنم چون دلم نمیاد که ناراحتیتو ببینم فقد اینو بدون .. من اهورا همیشه هواتو داشتیم و داریم ..

ولی وقتی آقاتون خوشش نمیاد با ما بگردی ..

مزاحمت نمیشیم !

ولی اگه کاری داشتی در خدمتتیم .. دوتاییمون

خدافس
من واس کسی شاخ نمیشم .. چون شاخ شدن کار عقده ای هاس ..

حوصله ی دعوا ندارم اعصابمم به گـ8س :|

آره تو راس میگی .. تو همیشه راس میگی .. من جوگیر من عقده ای من هر چی که تو بگی !!

هر جور میخوای فک کن چون واقعـا اهمیت نمیدمـ..

من نه نیازی به تو دارم نه به اون ..

هع .. هـاع ..

هوامـو داشتید ؟ منت میزاری رو سرم ؟!

بگو چجوری جبران کنم که دیگه نزنید تو سرم ..

هع .. دو تاییتون : )

جمع نبند خوتو با اهـورا .. چون حساب تو و اهـورا جداس ..

نمیتونم تحمل کنم این لوس بازیاتو ..

فقد میخوای به این فک کنی که همه از تُ بدشون میاد و ناز بکنی واسشون
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
(03-06-2014، 9:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:39)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـه سیبیل درآد ؟!
با واجبی بزنید هیچی در نیاد:|:|

امان از تجربه بچه ها!

(03-06-2014، 9:40)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو بآزی شرو نشده میزنن تآنک منو میگآن دیوثآ :|

شل شاک بازی میکنی نامرد؟:| چرا به من نمیگین منم بیام=(

ممد شل 2 میزنی؟؟
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 9:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـه سیبیل درآد ؟!
نـع |:
تیـغ دو بـرآبـر مـی کـنـع |:
اونـوقـت اگته زیـآد شـه مـیـشـه هـزآر جـور مـدل دآد |:
مـثـلـه مـن بـدبـخـت نـشـیـن کـه هـمتش مـدآد تـو ابـروشـه ابـرو نـدآره !! cry2

همـون سیبیله دیه -ـــــــ-

همون موچین خوبه !!
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(03-06-2014، 9:41)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:40)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وخته :|

پآشو بیا الآن ..

کدوم روم هستین؟؟؟اسمتون چیه؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N
سلاين همه خوشكلا
فاطي هوجتون شده اجي كوجولو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافت!!!!
چــرآع ؟! |:
 سپاس شده توسط ERF@N
(03-06-2014، 9:44)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:41)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وخته :|

پآشو بیا الآن ..

کدوم روم هستین؟؟؟اسمتون چیه؟

منم بیارین .___.
 سپاس شده توسط Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان