امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 9:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا صلوات بفرس:|-_-
دهنتو ببند رضا تا نگـ8ییدمش :|
واو:|
ینی اصن ر*دم بخودم:|
برو یره:|:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(03-06-2014، 9:34)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاوره ازدواجهஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45
به؟
مرض ! میخواد بره خونه بختஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45

عرفون این عکسشو نیگــــآ :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/58517629714319870587.jpg

خخخخخخخخخخBig Grin
عرفان ما هم بریم زیر ابرو برداریم و دستمونو بکنیم تو پریز برق تا موهامون اینجوری شه ببینیم چن نفر مخ میکنیم

این آبنبات رو ببین497 این آبنبات که میبینی میتونیم هرکدوم از ما باشیم! وقتی که: زیر ابرو برداریم و دستمونو بکنیم تو پریز برق:| تو دهن یه دخی!
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 9:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:31)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:28)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ته تویه ماجراشو در آوردم :>

ی جی اف داشته ، باش بهم زده :>>

در حال حاضر دوس دخدر نداره :>
18 سالشه :>

اهله تهرون هم هس ^_^

مبارکه :||||

لینک پروفایلشو بدی کافیه=)

نمیدم :|

خطریه :|

پسره خطریه؟Big Grin
ما خودمون خطریم=)Rolleyes
لینکو بده یه کم ایستگاشو بگیریم با عرفان=)

نه من تو و عرفان رو گفتم خطریه :||

میرید دعوا میکنید غیرتتون گل میکنه ؛ اونوخ منم باید هر 8 ساعت ی بار خاک بریزم تو سرم :|

دعوا نمیکنیم=)
میریم خیلی با ملایمت ه_ک_ش میکنیم یه کم میخندیمBig Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، ERF@N
(03-06-2014، 9:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاوره ازدواجهஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45
به؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژیگول دوست داری؟ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45 پسر باید متین باشهஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45

مث عرفان :||

تو الان متینی :| !؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ♥CRAZY G!RL♥ ، ERF@N ، † αƖιєη †
(03-06-2014، 9:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس .. آرومـ ..

اول بفهمـ چی میگمـ بعدش هاپ هاپ کن !!

گفتم برو از خودشون بپرس چرا از من می پرسی ؟

دیروز هم گفتم چرا اونکارو کردم نیـازی هم نمیبینم بخوامـ دوبـاره تکرار کنمـ !!

اگه مهم نبود الان نمیگفتی .. !!

برو به سلامت

برام شاخ نشو آ ..

من خوب میفهم .. تو جو برت داشته ..

فک کردی سگ بودن و اعصاب نداشتن خیلی مُده و خیلی باحاله ؟

اون کاری کردی چون عزیزت ناراحت شده بود !

حالا اون جنبه نداشت باس با من و اهورا اون طوری رفتار میکردی ؟

با من که چند سال دوستتم ؟

من نگفتم که !! رضا گفت ..

نمیخواد تو منو راهی کُنی

فاطی .. هرکی ندونه خودت میدونی من و اهورا چقد برا ازش قائلیم ! من .. من چقد دوست دارم ؟ تو که میدونی لامصب ..

نمیخوام ناراحتت کنم چون دلم نمیاد که ناراحتیتو ببینم فقد اینو بدون .. من اهورا همیشه هواتو داشتیم و داریم ..

ولی وقتی آقاتون خوشش نمیاد با ما بگردی ..

مزاحمت نمیشیم !

ولی اگه کاری داشتی در خدمتتیم .. دوتاییمون

خدافس
خیلی بچه ای خیلی :|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 45
 سپاس شده توسط ERF@N ، Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عـآقـآ اگـه ابـرو بـر مـی دآریـد بـآ تـیـغ بـر دآریـن !! |:
 سپاس شده توسط Albert wesker ، இFATEMEHஇ ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 9:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:34)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به؟

خخخخخخخخخخBig Grin
عرفان ما هم بریم زیر ابرو برداریم و دستمونو بکنیم تو پریز برق تا موهامون اینجوری شه ببینیم چن نفر مخ میکنیم

این آبنبات رو ببین497 این آبنبات که میبینی میتونیم هرکدوم از ما باشیم! وقتی که: زیر ابرو برداریم و دستمونو بکنیم تو پریز برق:| تو دهن یه دخی!

احسن احسن:301: فکر خوبیه
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(03-06-2014، 9:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآقـآ اگـه ابـرو بـر مـی دآریـد بـآ تـیـغ بـر دآریـن !! |:

کـه سیبیل درآد ؟!
|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
هنو بآزی شرو نشده میزنن تآنک منو میگآن دیوثآ :|
 سپاس شده توسط Albert wesker
(03-06-2014، 9:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس .. آرومـ ..

اول بفهمـ چی میگمـ بعدش هاپ هاپ کن !!

گفتم برو از خودشون بپرس چرا از من می پرسی ؟

دیروز هم گفتم چرا اونکارو کردم نیـازی هم نمیبینم بخوامـ دوبـاره تکرار کنمـ !!

اگه مهم نبود الان نمیگفتی .. !!

برو به سلامت

برام شاخ نشو آ ..

من خوب میفهم .. تو جو برت داشته ..

فک کردی سگ بودن و اعصاب نداشتن خیلی مُده و خیلی باحاله ؟

اون کاری کردی چون عزیزت ناراحت شده بود !

حالا اون جنبه نداشت باس با من و اهورا اون طوری رفتار میکردی ؟

با من که چند سال دوستتم ؟

من نگفتم که !! رضا گفت ..

نمیخواد تو منو راهی کُنی

فاطی .. هرکی ندونه خودت میدونی من و اهورا چقد برا ازش قائلیم ! من .. من چقد دوست دارم ؟ تو که میدونی لامصب ..

نمیخوام ناراحتت کنم چون دلم نمیاد که ناراحتیتو ببینم فقد اینو بدون .. من اهورا همیشه هواتو داشتیم و داریم ..

ولی وقتی آقاتون خوشش نمیاد با ما بگردی ..

مزاحمت نمیشیم !

ولی اگه کاری داشتی در خدمتتیم .. دوتاییمون

خدافس
خیلی بچه ای خیلی :|

سلام داداچ=) موضوع چیه؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان