امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 9:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم=) بزار اول خودم مخشو بزنم آخه خواستگار زیاد داره=)

باشه (: فقد ببین ادرسو از مرضی بگیر :|

(03-06-2014، 9:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی ایسان >_<

خوشگلهههه >_<

-_-

دارم رو مخش کار میکنم =)))))

رو مُخش همچنان کار کُن :|

بعدش بت گُفتن همجنس باز بدت نیادا -_-

(03-06-2014، 9:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوقت مورد محبت واقع نشدم همیشه منو تو خونه الفاضی مثل توله خطاب میکردنaah

آخیی :| !

اشکال نداره توله از نظر من یک نوع ابراز علاقس :| !

توله که خوبه ینی فرزندم ینی جیگر گوشه خاله :|

توله که فحش نی ._. ! -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 37
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker ، ERF@N
آگهی
(03-06-2014، 9:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

کفاصط چقد خوشگله -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/49452439537692449110.jpg

چه قدر پسر کشه=))

:| .... !!

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

اسمش مهدی ئـه -_- :|

نمیشناسی :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ERF@N
(03-06-2014، 9:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفاصط چقد خوشگله -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر پسر کشه=))

اره دقیقا!خخخخخخخخخخخخخBig Grin
(03-06-2014، 9:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:10)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی Smile

سلام رفیق
سلام عزیز
از هیدنی در بیا
کسی دنبالته ؟
 سپاس شده توسط Albert wesker
(03-06-2014، 9:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:09)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفاصط چقد خوشگله -_-

چه قدر پسر کشه=))

آواتارت0_0
خواهرته یا یکی از اشناها یا از اینترنت برداشتی؟؟!:|

خوآهر کوچیک ندارم من :| !

ینی واقن معلوم نیست ک عکسه نتیه !؟ :|

ای کیو در چ حـد :| !؟

جلبک فاسد. بدجور گیری ها!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker ، ★~Ѕдула~★
(03-06-2014، 9:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:09)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفاصط چقد خوشگله -_-

چه قدر پسر کشه=))

آواتارت0_0
خواهرته یا یکی از اشناها یا از اینترنت برداشتی؟؟!:|

خوآهر کوچیک ندارم من :| !

ینی واقن معلوم نیست ک عکسه نتیه !؟ :|

ای کیو در چ حـد :| !؟

خواهر دوستمه:|
اسمش آنا ست...3 سالشه:|
روحم بیماره به روح اعتقاد داری ؟ ._.

روحم میناله به روح اعتقاد داری ؟ :|

آهنگش باحاله :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 37
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ERF@N ، ★~Ѕдула~★
(03-06-2014، 9:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفاصط چقد خوشگله -_-

چه قدر پسر کشه=))

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

تو این انجمنه؟=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، ЩΦlբ ، Ƒαкє ѕмιƖє
تو الان با رضا هستی اسمش زن و شوهری و زندگی متاهلیه :| !؟

همجنس باز رو میشه واسه من توضیح بدی ینی چ !؟ :||||

نه بگو آیسان :|

جونه مرضی بگو :>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 9:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم=) بزار اول خودم مخشو بزنم آخه خواستگار زیاد داره=)

باشه (: فقد ببین ادرسو از مرضی بگیر :|

(03-06-2014، 9:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی ایسان >_<

خوشگلهههه >_<

-_-

دارم رو مخش کار میکنم =)))))

رو مُخش همچنان کار کُن :|

بعدش بت گُفتن همجنس باز بدت نیادا -_-

(03-06-2014، 9:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوقت مورد محبت واقع نشدم همیشه منو تو خونه الفاضی مثل توله خطاب میکردنaah

آخیی :| !

اشکال نداره توله از نظر من یک نوع ابراز علاقس :| !

توله که خوبه ینی فرزندم ینی جیگر گوشه خاله :|

توله که فحش نی ._. ! -_-

هیم. منم یدونه توله دارم! 4 تا هم خرس گنده!

(03-06-2014، 9:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفاصط چقد خوشگله -_-

چه قدر پسر کشه=))

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

مهدی جون:| یعنی سلیقه صفر .___.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان