هر رازی که خواستید بگید تا بذارم
سلام مطمئن نیستم تکراریه یا نه اگه تکراری بود ببخشید♥♥♥☻☻☺☺
کیبورد یا همون صفحه کلید یه وسیلس واسه تایپ کردن و نوشتن و اینجور حرفا(عجببببببببببببب؟!!!! خوب شد گفتی دلارام.من نمیدونستم) .ولی بعضی موقع ها میشه یه استفاده های دیگه ای هم ازش کرد.مثلا چی؟؟!!!!
مثلا فک میکنید من این قلب رو چجوری اینجا کشیدم؟
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
آیا نقاشی کردم؟
آیا اجی مجی کردم؟
آیا این قلب من است که برای تو میتپد؟
آیا این قلب نیست؟
جدا این قلبه؟فک نکنما.بیشتر شکل بستنی عروسکی میمونه.شایدم زی زی گولو آتی پاتی دراکولا تا به تا باشه.الان بحث جدی شد.واقعا این چیه؟
حالا هرچی که هس.اصن میخوایم بدونیم من چجوری اینو اینجا نوشتم.
خب حالا که میخوای بدونی باید به این مطلب دقت کنی که هرکس مطلبی را به تو آموزد.تو را بنده ی خود کرده است.پس تا چند دیقه دیگه بنده ی من میشی تو.هههههههههههههه هههههههههههه.
نه بابا شوخی کردم.این چه حرفیه.شما تاج سری.سروری.
خب چرت و پرت بسه.بریم سراغ آموزش خودمون.
نوشتن این شکلک ها خیلی خیلی ساده است
فقط باید Alt رو نگه دارید و با استفاده از اعداد سمت راست کیبورد از 1 تا 999 یک عدد بنویسید
♂☻♥$♦•◘○
نکته از اعدادی بالای کیبورد هستن استفاده نکنید
منبعدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://main.aalireza.ir/?p=325
تورو خدا سپاس بدید♥♥♥♥☻☻☻☻☺☺☺☺☺╚ħ2ƒe
سلام مطمئن نیستم تکراریه یا نه اگه تکراری بود ببخشید♥♥♥☻☻☺☺
کیبورد یا همون صفحه کلید یه وسیلس واسه تایپ کردن و نوشتن و اینجور حرفا(عجببببببببببببب؟!!!! خوب شد گفتی دلارام.من نمیدونستم) .ولی بعضی موقع ها میشه یه استفاده های دیگه ای هم ازش کرد.مثلا چی؟؟!!!!
مثلا فک میکنید من این قلب رو چجوری اینجا کشیدم؟
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
آیا نقاشی کردم؟
آیا اجی مجی کردم؟
آیا این قلب من است که برای تو میتپد؟
آیا این قلب نیست؟
جدا این قلبه؟فک نکنما.بیشتر شکل بستنی عروسکی میمونه.شایدم زی زی گولو آتی پاتی دراکولا تا به تا باشه.الان بحث جدی شد.واقعا این چیه؟
حالا هرچی که هس.اصن میخوایم بدونیم من چجوری اینو اینجا نوشتم.
خب حالا که میخوای بدونی باید به این مطلب دقت کنی که هرکس مطلبی را به تو آموزد.تو را بنده ی خود کرده است.پس تا چند دیقه دیگه بنده ی من میشی تو.هههههههههههههه هههههههههههه.
نه بابا شوخی کردم.این چه حرفیه.شما تاج سری.سروری.
خب چرت و پرت بسه.بریم سراغ آموزش خودمون.
نوشتن این شکلک ها خیلی خیلی ساده است
فقط باید Alt رو نگه دارید و با استفاده از اعداد سمت راست کیبورد از 1 تا 999 یک عدد بنویسید
♂☻♥$♦•◘○
نکته از اعدادی بالای کیبورد هستن استفاده نکنید
منبعدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://main.aalireza.ir/?p=325
تورو خدا سپاس بدید♥♥♥♥☻☻☻☻☺☺☺☺☺╚ħ2ƒe