امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(01-06-2014، 12:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنمُ ناراحت کردی تارا ! (:V)
هیسسس ..

از جلوی چشمام خفه شو احمدرضـا T_T
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(01-06-2014، 12:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ تو روحـتون T__T
چه خوب ^__^
البته به جز تو نوری -_-

تو روحت T_T

خدافص
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-06-2014، 12:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس!
فاطی شوخی کردما این احمد اینقد تعریفه تورو پیشه من میکرد که انگار فرشته ای ، به جونه خودش ! v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 184
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
سلام
Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، ×ThundeRBolT×
:|

فاطی عکس من رو امضات چی کا میکُنه ؟ :|

اون محمده اونم حدیثه :|

اون عکسه رو من ازشون گرفته بودم :|

سلام (ـ_ـ*)

همه خبر دار شُدن که احمد و فاطی آهان ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 184
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
جیغغغ آیسس اومــد ^___^ !!

(01-06-2014، 12:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس!
فاطی شوخی کردما این احمد اینقد تعریفه تورو پیشه من میکرد که انگار فرشته ای ، به جونه خودش ! v:
تـارا T_T
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 12:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین خر است |8
جوووووووووون <:
(01-06-2014، 12:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا فهمیدی !
دهنت سرویس !
من ___یرم نیس !

از سجاد چه خبر تارا !؟ (:V)

خـاک بر سرت میمون |:
خودت بهم گفتی، اوسکول .__.
عکسشم نشون دادی //:

تا میتونی خفه شو ((: T_T

یا اون پسره !؟
سن..... من بود ؟ (:V)
فک کردی فقط خودت اتو داری خخخ
کدوم پسره؟! :o
چرا اینقد حاشیه میری میمون؟! >_<
عکسشُ نشونم دادی یادت نی !
خیلی خوش تیپ بود خوش قیافه ! خخخ
فک کنم انقد تو نیمباز گند زدی بابات گوشیُ ازت گرفت خخخ

آهــا اون ابرو ((((((:
اه اه حالم ازش بهم میخوره -___-
گو بخور من تورو دیلیت کردم خوشم نمیاد ازت ((:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT× ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
به دلیل اومدن ایسان من هیچ قبرستونی نمیرم :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 12:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیسسس ..

از جلوی چشمام خفه شو احمدرضـا T_T

کمربند من کو !?
(:V)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 13:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

فاطی عکس من رو امضات چی کا میکُنه ؟ :|

اون محمده اونم حدیثه :|

اون عکسه رو من ازشون گرفته بودم :|

سلام (ـ_ـ*)

همه خبر دار شُدن که احمد و فاطی آهان ؟ :|

تو نت پیـدا کردم عکسه رو ._.

آیس .. اتفاقا همین الان داشتم بت فک میکردم (:

سلام ^_^

دلم واست تنگ شده بود ..
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان