امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

خبــــــــــــــ×ــر
سوکســـــــــــــُ کشدم !
لــه شـُد
p332
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 182
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من کی تمرگیدم این رو؟؟؟ o_O
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 12:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دختره تو آواتارم عشقمه ^_______^
فقط دماغش تو افسایده یه خورده Angel ( شوخی :| )

آره ^___^

داداشش بهش میگه پینوکیو ^___^
 سپاس شده توسط Mason
(01-06-2014، 12:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش مهساس؟! 0_o
احــمد ): ناراحت نــشو |: ((:

از کجا فهمیدی !
دهنت سرویس !
من ___یرم نیس !

از سجاد چه خبر تارا !؟ (:V)
 سپاس شده توسط T A R A ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 12:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش مهساس؟! 0_o

از کجا فهمیدی !
دهنت سرویس !
من ___یرم نیس !

خـاک بر سرت میمون |:
خودت بهم گفتی، اوسکول .__.
عکسشم نشون دادی //:

تا میتونی خفه شو ((: T_T
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سگ تو روحـتون T__T
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT× ، First Star ، T A R A ، Thyme
خـــــُـــــــو برم دینیـــــــ را مطالعه کنم که فردا مثـــ چیز تو گل گیر میکنم !
تـــــآرای >_< بجــــــــواب مآی پ.خ
خداوند مراقبتان بــــآد
!!
=)
Unknown
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 12:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عکسمو بذارم |: ((:

(01-06-2014، 12:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دختره تو آواتارم عشقمه ^_______^

چ خوشگله *^__^* !!

اسمش مهساس روانیشم ^_________^

نه
یه روز باش حرف نزنم میمیرم .____.
:|

از اسم مهسا بدم میاد :|
ولی خودتی داری اُسکلمون میکنی نه ؟ (:V)

(01-06-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ تو روحـتون T__T

چه خوب ^__^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-06-2014، 12:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش مهساس؟! 0_o

از کجا فهمیدی !
دهنت سرویس !
من ___یرم نیس !

خـاک بر سرت میمون |:
عکسشم نشون دادی //:

یا اون پسره !؟
سن..... من بود ؟ (:V)
فک کردی فقط خودت اتو داری خخخ

(01-06-2014، 12:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش مهساس؟! 0_o

از کجا فهمیدی !
دهنت سرویس !
من ___یرم نیس !

خـاک بر سرت میمون |:
عکسشم نشون دادی //:

یا اون پسره !؟
سن..... من بود ؟ (:V)
فک کردی فقط خودت اتو داری خخخ
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
شمآ چرآ چپو رآس هی اسکی میرین رو پروفآیلم ؟ :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان