امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(01-06-2014، 11:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی قبل از اینکه تو بخوای منو بزنی بکشی من می میرم ._.

-__-

من شوهرمو خیلی دوس دارما -_-

من راضیم که شوهرم همجنسبازه ._.
خدایی همجنسبازه ؟! :|

اسمش جی هس ؟!
 سپاس شده توسط Albert wesker ، pink lady ، First Star
آگهی
(01-06-2014، 11:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی قبل از اینکه تو بخوای منو بزنی بکشی من می میرم ._.

-__-

من شوهرمو خیلی دوس دارما -_-

من راضیم که شوهرم همجنسبازه ._.
خدایی همجنسبازه ؟! :|

اسمش جی هس ؟!

ارع ._.

اسمش ؟!!

از ایمان بپرس من نمیدونم .__.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 163

سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم از فاکتور گیری به میخوره :| آخرم یاد نگرفتم :|

تو امتحان ریاضی هم نیومده بود ._. !
باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ... !!
این علامت تاییده!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker ، ∆ MeRzaD ∆
درود برادر محمد ._.

کم پیدایی ._. !

از برادر ماکان هم خبری نیست لامصب :|

چرا انقد کم میاید آخه !؟ -_- *

تابستون خدا کنه همه جمع شن !Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason ، Albert wesker
(01-06-2014، 11:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود برادر محمد ._.

کم پیدایی ._. !

از برادر ماکان هم خبری نیست لامصب :|

چرا انقد کم میاید آخه !؟ -_- *

تابستون خدا کنه همه جمع شن !Sleepy

سلام.
درس داریم=(
تابستون که همه هستن
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence ، ERF@N
(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Albert wesker
عرفان یه پ خ برات فرستادم اومد؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
اوفففففف بیآیپن موضوع ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« رو ببینید دیه ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 163
(01-06-2014، 11:11)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان یه پ خ برات فرستادم اومد؟

آره
(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
آره ترم اول به زور یادت دادم! یکم کند هوشی ها! دقت کردی؟ به مادرت رفتی!
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dead Silence
هوم ..

حرف بزنین ..

من فقط نیگا می کنم .. cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان