امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 20:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:36)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 4 5 تا ترینر ازش گزاشتم ترسناک ترین بازی سال انتخاب شده
اوهوم .. 

من تو dead spase یه جاش بود یارو از پشت اومدم سکته کردم دیگه توبه کردم از این بازیا نکنم =)

اعتیاد اورن لامصبا :|  
(31-05-2014، 20:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه فک میکردم موز واسه پسرا خوبه :|
واسه دخترا هم هست ؟؟؟
انقد منو منحرف نکنین ای بابا ای بابا ای بابا kaffe2
dead space خیلی تخیلیه ولی این بازی کاری می کنه که توی دقایق اول بازی به خودت ....... ( هر چیز بدی که فکر می کنی جاش اون چند نقطه بزار )
اره موافقم .. 

واقعا ترسناکه سازنده هاش چه فکری کردن ؟ Confused

اره برقی رو بازی کردی!?
از رو فیلم ساختن?
اره برقی یا اره ؟ .__.

من موقعی 12 سالم بود بازی ( ارّه ) فیلم اره دیدم میخواستم بخرم بابام گفت ببین بالا 25 ساله نمیخواد .__.

ولی بازی های ترسناک معمولا بالا 18 هستن این دیگه چی بوده .__.
آگهی
(31-05-2014، 20:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:36)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم .. 

من تو dead spase یه جاش بود یارو از پشت اومدم سکته کردم دیگه توبه کردم از این بازیا نکنم =)

اعتیاد اورن لامصبا :|  
انقد منو منحرف نکنین ای بابا ای بابا ای بابا kaffe2
dead space خیلی تخیلیه ولی این بازی کاری می کنه که توی دقایق اول بازی به خودت ....... ( هر چیز بدی که فکر می کنی جاش اون چند نقطه بزار )
اره موافقم .. 

واقعا ترسناکه سازنده هاش چه فکری کردن ؟ Confused

اره برقی رو بازی کردی!?
از رو فیلم ساختن?

من بازی نکردم ولی چیز هایی راجع بهش شنیدم اولین بازی بود که دیدم +25 سال هست ش
این دفعه دیگه واقعی بدرود
اخرین سریش کولاک بود
تو تک تک احظه هاش ادرنالین رو حس میکردم
بدرود|:
(31-05-2014، 20:41)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه این پایین هس نمیخواد ^__^ :|

سآری (*. .)

بَه .. مریم !
چطوری؟ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(31-05-2014، 20:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـُــب ! -_-بـآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
تـآ رو تـخـتـم بـکـنـم ..
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..
نـورشـم خـآمـوش مـ3 تـولـد -_-
هـآر هـآر هـآر ! :V

زشته رکی
زیز هجده هستناBig Grin
خشی چه گ*ی خورده تو اون دوران:V
اهـورآ ^_^
یعنی این اهنگش با فا*شه خونه جنگلی و خنده و دآف بازیش فوق العادس *_*
عاشقشم ^_^

(31-05-2014، 20:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـُــب ! -_-
بــآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..

من سانسوریاتو متوجه نشدم چی بودن -ــــ-
کـُــ* |:
شیر موز |:
پــُـر |:

(31-05-2014، 20:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـُــب ! -_-
بــآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..

برو درستُ بخون خر خون :|
ترم اولم خرخونی کرد من شاهد بودم !
رآس مـیـگـع -_-
خـونـدم ^_^
انـقـدر سـخـتـه  بود خـآ** مـ** |:
پــدسـگ |:

اره!
برا یه دورانی خوبه|:
ولی
خو ببخشید که این لفظ و به کار می برم
خیلی ک* شعر میگه تو اهنگاش||:
اهورا پیشه من راحت باش (:
می دونم |:
آرع آرع |:
قوم لوط :|
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 129

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 20:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ الاخBig Grin[/php]
احمد دیو*! Big Grin

خوبی عزیز!؟Tongue
بد نیستم تو خوبی عشق؟ Big Grin

اینجا بچه نشسته .. 899
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 20:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوم لوط :|

ستی خره ؟! ._.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady
خـُدافــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس -ـ-
|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، ★MoRpHeUsS★ ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 20:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:41)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه این پایین هس نمیخواد ^__^ :|

سآری (*. .)

بَه .. مریم !
چطوری؟ ..

چی شده ؟ :|
 سپاس شده توسط sjmmc ، Magical Girl
(31-05-2014، 20:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ الاخBig Grin[/php]
احمد دیو*! Big Grin

خوبی عزیز!؟Tongue
بد نیستم تو خوبی عشق؟ Big Grin

اینجا بچه نشسته .. 899
بچه جاش تو بغل منه..
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، † αƖιєη † ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان