امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 19:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووییی |: ..

دُخـتره جـیغغغ زد |: ..

پـارسـآل هـمـسایمون یه جـیغغ زد .. |:

فرداش دیدیم مـرد ||: ..
دقیقا منظورت چیه ؟؟ 

(31-05-2014، 19:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 19:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 19:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 19:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شیرین که گفتی منو به یه فکری منحرف کرد -_-
هییییی O_O :|:|
شیرین ترش ملس وای وای وای .__.
ذهن من خرابه یا تو ؟! O_O
هر دو .. :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(31-05-2014، 19:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 19:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا منظورت چیه ؟؟ 
مـنظور خـاطی نـداشتم |: ..
خدافیس ^_______^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady

همم؟

غزل تو هیچ امض اواتاری نداری به من بدی ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
خوابم میاد .. شب بخیر .. !
 سپاس شده توسط pink lady ، Mason
ایسان تو هم معلوم نی تو کدوم اکانتی یا کی تو اکانتته :|
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلوم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(31-05-2014، 19:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و آیسان نداریم که ~_~

هر دوتامون یکی هستیم ^_^

خواهر دوقلوییم ^_^
 سپاس شده توسط Mason
(31-05-2014، 19:23)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همم؟

غزل تو هیچ امض اواتاری نداری به من بدی ؟

آوآــآرتو این بزار ^_^
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 112
کل چیزی که پسرونه دارم اینه ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114062
(31-05-2014، 19:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 19:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و آیسان نداریم که ~_~

هر دوتامون یکی هستیم ^_^

خواهر دوقلوییم ^_^
خواهر دوقلویین ولی ایس با من قهره -___-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان