امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 13:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:54)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآم.....

خوبی مآعی جووونم؟

سلاممممم..!
شیدا^_^
چطوری عخشم؟؟!!(((=

فددات گلم خوبم♥

آیسان♥
فاطی♥
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 48

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
(31-05-2014، 13:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ..

Byshvrn Nation ! :|

Power was -_-*

Your dog Rvhshvn :|

Dirt on them :| !

he -_-*

golole Akk :|

سلـام :|
اینجا همه آرع ! :|

(31-05-2014، 13:57)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:49)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول امیر
وات د فاز؟
Vᴇʟᴇᴛ ᴋᴏɴᴀᴍ ᴊᴏʟᴏᴍ ʜᴀɴ?

ولم کنی چی عایا؟؟Undecided
اصلا تو بی خیال این ! |:

(31-05-2014، 13:51)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:45)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ɢᴏʟᴏʟᴇ ʙᴀ ᴀᴋᴋ?:|
گولوله با چی ؟! :|

Akk :|

ینی انقد مبهم حرف میزنم ؟:|
عزیزم ! ^_^
زبون فارسی رو ازت گرفتن ؟! :|

خیلی خوشگل ، وحشتناک آرع ! |:
خو بز اسم تفنگ akk :|
آهآن گرفتم ! [:

میشه یکی لینک با کیفیت دآف بآزی از خشی رو بهم بدع ؟! ^_^
 سپاس شده توسط šhεïdα ، RedSparrow
(31-05-2014، 13:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Akk
ای کی کی :|
ی نوع اسلحس :||
کلاش جدیده :|
میگه گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :||
تحلیل دقیق :|

شرمنده بازم نفهمیدم!!Big Grin
میسپارمت دس آیسان :| بعد ب خدا :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، šhεïdα
(31-05-2014، 14:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی آره ؟ :|

نورا میدونه من از امروز صبح که اومده بودم فاز خارجکی منو برداشته بود :|

از ساعت 9 تا الان برقمون رفته بود :|

وقتی برق رفت این جمله فرزام یهو اومد تو دهنم :|

گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :||

golole Akk -_-

دهنت فرزام (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 48
 سپاس شده توسط šhεïdα ، † αƖιєη † ، RedSparrow ، First Star
ای کآش میشد اینجآم وُیس داد .. !!

حسـِه تایپ کردن نـی اصَن -ــــ-
|:
 سپاس شده توسط šhεïdα
(31-05-2014، 14:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Akk
ای کی کی :|
ی نوع اسلحس :||
کلاش جدیده :|
میگه گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :||
تحلیل دقیق :|

میسپارمت دس آیسان :| بعد ب خدا :|
اوه
الان دیه فهمیدم !!

سپاس شده توسط šhεïdα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow
خوبی ایسیRolleyes

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

باس دونه دونه رفت جلو :|

گلوله میدونی چیه ؟ :|

تفنگ میدونی چیه ؟ :|

خو .. Akk اسم تفنگه :|

تا اینجا اُفتاد ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 48
 سپاس شده توسط šhεïdα ، RedSparrow ، † αƖιєη † ، -м α є ∂ є-
(31-05-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی آره ؟ :|

نورا میدونه من از امروز صبح که اومده بودم فاز خارجکی منو برداشته بود :|

از ساعت 9 تا الان برقمون رفته بود :|

وقتی برق رفت این جمله فرزام یهو اومد تو دهنم :|

گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :||

golole Akk -_-

دهنت فرزام (:

هــوم |:
خـوشـم اومـد اَ ایـن جـمـلـهـه -.-
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow
(31-05-2014، 14:04)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ایسیRolleyes

نع (:

(31-05-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه
الان دیه فهمیدم !!

خخ این از من میترسه :|

هو مو ها هو مو ها میخورمت الان :|

حیف که تلخی گوشتت خوشمزه نی وگرنه میخوردمت -_-
 سپاس شده توسط šhεïdα ، -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان