امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 13:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود و سلام
بر هویج فرندا |:
و
هلو فرندا |:
هــلو :>

نورا ترشی|:
چطوری?Big Grin
من گودزیلاما حواست باشه Big Grin
تو بهتری ؟! :|

اهان|:
یادم رفته بود!
الان منو گاز میگیره.__.
بهم میخوره بهتر باشم?
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، -м α є ∂ є-
آگهی
شــتر پر نمیزند در این بیـآبــــــــــــآن ... :|

خداحـآفــــــــــــظی ... Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، šhεïdα ، -м α є ∂ є-
نوراع جیغغغغغغغغ>_<
بیا پ.خ!
 سپاس شده توسط First Star ، -м α є ∂ є-
(31-05-2014، 13:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر روت اهورا :|

از زن و بچه چ خ !؟ :|

اتفاقا خوب شد گفتی|:
معلوم نی کدوم گورین|:

آدم با زن و بچش اینطوری میحرفه !؟ :|

از تو بعیده :|:|

من از این مرد سیبیل کلفتام|:

من از این مرد سی

(31-05-2014، 13:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود به تو ای مادر تمام میوه ها:|||

پدرم
پدر|:
Big Grin
خوبی مرضی?

آها پدر:| ..

بابا^_^||:
آرع خوبم میسی(:
تُ چطور مطوری؟

بد نیستم(:
چه خبر?Big Grin

سَلـامتی من:|
امتحانا-_-
بچه هاتو به امان خدا رها کردیا|: ..

به من چه?|:
خودشون بزرگ میشن-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، -м α є ∂ є-
اهورا جوابت صفه قبله:|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
تهمت ناروا زدن به بعضیا گفتن آدم :|

چقد کاربرای جدید فلش غیر نُـرمال شدن :|
|:
(31-05-2014، 13:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان|:
یادم رفته بود!
الان منو گاز میگیره.__.
بهم میخوره بهتر باشم?

دندونامو ندیدی :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/52113542133824601725.jpg  Big Grin

نه مشخصه اصن خوب نیستی (:

بخند مث این --->Big Grin

انقدر حال میده Big Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، -м α є ∂ є-
(31-05-2014، 13:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا جوابت صفه قبله:|

چی?:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، -м α є ∂ є-
(31-05-2014، 13:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر روت اهورا :|

از زن و بچه چ خ !؟ :|

اتفاقا خوب شد گفتی|:
معلوم نی کدوم گورین|:

آدم با زن و بچش اینطوری میحرفه !؟ :|

از تو بعیده :|:|

من از این مرد سیبیل کلفتام|:

من از این مرد سی

(31-05-2014، 13:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 13:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرم
پدر|:
Big Grin
خوبی مرضی?

آها پدر:| ..

بابا^_^||:
آرع خوبم میسی(:
تُ چطور مطوری؟

بد نیستم(:
چه خبر?Big Grin

سَلـامتی من:|
امتحانا-_-
بچه هاتو به امان خدا رها کردیا|: ..

به من چه?|:
خودشون بزرگ میشن-_-

منم تو رو تو جوب بزرگ کردم|||||: ..{!}
سلام...!!
              گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 40

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 40
 سپاس شده توسط First Star ، šhεïdα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان