امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı

(30-05-2014، 13:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

عینک آواتارت از اون عینک هاییه که هـری همیشه میزنه :| !!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(30-05-2014، 13:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:49)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:46)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی...بُـزی..!

بهتـرین خاطراتو بنویس...!|:
من خاطره ندارم کسی منو دوس نداره ^_^*

:|

باشه الان میام بنویسم ...

آره..!من ازت متنفــرمـ..!*^__^*

اختیار داری :|

منـمـ اگـهـ اون رفتـآری کـه تو با من داشتـی و باهاتـ میداشتمـ..الان مثـه مـن میشدی..رُز نـدا خـآنومـ..!Sleepy

آیسانـ من خودمـ 2 مـآهـهـ باردارمـ..!^_^

فـآطـی..!*__*

برمـ دین و زنـدگـی بخونـمـ..!|:

خدانگهـدار..!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(30-05-2014، 13:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا بیمارستان بدو اسمتو ثبت کنن تو گینس :|

دیگه چی ؟ :| مگه پا و جون و شیکم از سر راه آوردم ؟ -_-*
جدی گفتم

من خو واقعنی که حامله نیستم :|

(30-05-2014، 13:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی آیسان خاک تو *ـونت -__-

خاله پری دیههه .. ینی چیز .. ایممم .. عادت ماهانه :|:|:|:|:|

اه .. آبروم رفت :|

:| !

هیسسسس ویرایش کُن آبرومو بردی :|

جلو فرزام اشکال نداره فرزام خودمونیه محرمه ولی جلو کسه دیگه ای نگیا :|

زشته -_-

مگه کسی با چیز کمر درد میگیره ؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 51
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow
(30-05-2014، 13:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

عینک آواتارت از اون عینک هاییه که هـری همیشه میزنه :| !!

راس میگی :| تاحالا دقت نکرده بودم -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
یاد آوری میکنم بعضی چیزا رو ! -__-
:3
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-05-2014، 13:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطـی..!*__*
پــری .. +_+
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby
(30-05-2014، 13:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانـ من خودمـ 2 مـآهـهـ باردارمـ..!^_^

برمـ دین و زنـدگـی بخونـمـ..!|:

خدانگهـدار..!

جیغغغ منم خاله میشم ؟ ^_^

برو برو خدافس (:

سلـام مرضیه (: !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 51
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
فاطی مگه باردار نیسی||:؟
خوب این عادت ماهیانه این وسط چیه؟||||||:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=111872&pid=1939444#pid1939444
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(30-05-2014، 14:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 13:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا بیمارستان بدو اسمتو ثبت کنن تو گینس :|

دیگه چی ؟ :| مگه پا و جون و شیکم از سر راه آوردم ؟ -_-*
جدی گفتم

من خو واقعنی که حامله نیستم :|
ن بابا »|
غیب گو شدی جدیدا :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان