امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوست‌داشتنی‌تر شوید

Heart 
همیشه از خودمان می‌پرسیم چطور می‌شود دوست‌داشتنی‌تر باشیم و در دیگران خصوصا همسرمان تاثیر بهتری به جای بگذاریم. رفتارشناسان کلیدهایی برای این درخواست ما به دست داده‌اند.

همیشه از خودمان می‌پرسیم چطور می‌شود دوست‌داشتنی‌تر باشیم و در دیگران خصوصا همسرمان تاثیر بهتری به جای بگذاریم. رفتارشناسان کلیدهایی برای این درخواست ما به دست داده‌اند.

همیشه تمیز و مرتب باشید، مهم‌ترین مساله این است که مرتب و هماهنگ و در عین حال ساده باشید.

کمتر حرف بزنید. نیازی نیست همه جای‌خالی‌ها را پر کنید. سکوت‌، یک تاثیر ذهنی و روانی بسیار قوی می‌گذارد. سکوت و گوش دادن بیشتر به واقع شما را عاقل‌تر و قابل اطمینان‌تر معرفی می‌کند.

به آرامی سخن بگویید تا روی دیگران تاثیر بیشتری بگذارید. انسان‌های پرسرو صدا و پرخاشگر مورد اعتماد قرار نمی‌گیرند.

احترام احترام می‌آورد. بی‌احترامی در کلام و رفتار از جذابیت شما می‌کاهد. محترم و مودب و باشخصیت باشید، خواهید دید خود به خود جذاب می‌شوید.

شوخ نباشید، اما متبسم باشید که تبسم به چهره شما جذابیتی عمیق و ژرف می‌بخشد. برخلاف تصور انعطاف‌پذیری بیش از حد شما را جذاب نمی‌کند بلکه قاطعیت شما را جذاب‌تر می‌کند.

به دنبال اهداف مشخصی بودن و به آنها رسیدن اعتماد به نفس زیادی به ارمغان می‌آورد و اعتماد به نفس شما را جذاب می‌کند.

از ارتباط بیش از اندازه، دنبال کردن و چک کردن و تماس بیش از حد و ابراز تمایل و علاقه بیش از اندازه به همسرتان بپرهیزید و سعی کنید کمی دور از دسترس باشید و مثل دوران قبل از ازدواج ضمن این‌که به کارهای خود می‌رسید مستقل و هدفمند باشید نه این‌که تمام تمرکز خود را روی همسرتان بگذارید.

در این حالت بیشتر شبیه یک مادر می‌شوید تا یک همسر و شوهرتان از شما خواهد گریخت.
دوست‌داشتنی‌تر شوید 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ممد خوش گله ، RєƖαx gнσѕт ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، ★~Ѕдула~★ ، PISHY ، bahar labeouf ، _єяяσя_ ، ✘ӍДЯЈДл✘ ، Avril. ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، "mobina"
آگهی
من شوهر ندارمSad
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ★~Ѕдула~★
در اینده ایشالا

- -
________________________________________________________________________________​_______________
دوست‌داشتنی‌تر شوید 1
پاسخ
این شامل حال دخترا و مجردها هم میشه؟؟!:/
آخه ما که فکر نکنم اصن تو سایت متاهل داشته باشیم که از اینا میذارید (:
به هر حال سپاس(:
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(30-05-2014، 13:14)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شامل حال دخترا و مجردها هم میشه؟؟!:/
آخه ما که فکر نکنم اصن تو سایت متاهل داشته باشیم که از اینا میذارید (:
به هر حال سپاس(:

برای اینده -_-
دوست‌داشتنی‌تر شوید 1
پاسخ
dadash zanam koja bo0o0od . vali 3pas dadam. badam ky mire in hame raho
hh to be ma namikhory
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
مرسی دیگه داشتم طلاق می گرفتم
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
دیرگفتی حامد..من نوه دارم شدمDodgyBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
من هنوز شوهر نکردمBlush
نکنه بمونم بترشم؟؟؟؟؟؟crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست‌داشتنی‌تر شوید 1

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
هنو همسر دآر نشديم..!!
-____-

I just want to feel
that l'm important to someone
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Question دوست پسر چیست ؟
Heart عکس العمل ما آدما در برابر جمله ی " دوست دارم"
  دوست پسر چیست ؟
  خانم ها دوست دارن دوست پسرشون چه جور باشه از چه پسرس خوششون میاد
  دوست داری همسرت کدوم خصوصیات رو داره
  با سرد و بی احساس ترین فرد جهان بیشتر آشنا شوید
  بدو اگه دوست داشتی
  نام خودرا بنویسید و منتظر سوپرایز شوید
  دوست شیم
  بیا بیا دیگه !!!!!! اگه نیا ی دوست ندارم !!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان