امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 18:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام .. !

اینی که خالش هم اومد cry girl

خواهر زادتون مُرددددددد cry girl

من ی قاتلممممممممممم cry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 118
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
آگهی
به من چرا سپاس نمی دین گریه می کنما
گــفـتــــگـوےِ آزاد 118
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-05-2014، 18:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟!!

^_^

عمه جانBig Grin
جانم?

^_^

هیچی ^_-

خوبی؟!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 118

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام #_#
گــفـتــــگـوےِ آزاد 118
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ ، T A R A
(29-05-2014، 18:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:40)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پآستیل میخوام |:

ولی اونایی که کرمن نه آآ .. اون نوشابه ایااهم نه ..

اون ماهیا رو من میخوام |:

نورا من میخـوام -ــــــ-
مــنم ):

واسه همتون میخرم ^___^

وایسین بچه ی آیسان دنیا بیاد اول واسه اون بخرم ا:

(29-05-2014، 18:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم نع نع نع >_<

خاک تو سر باباش کُنن >_<

تا آخرین روز میگم بچه ها کنارت باشن به اون بچه آسیب نرسونی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نفس.........پری ......اینا کجان ؟؟؟؟؟
(29-05-2014، 18:44)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق دوران بچگی بود TongueTongue
اسم تو چی بود؟؟؟؟

نی نی شیطونه بودم ..

آیسان (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 118
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(29-05-2014، 18:40)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی؟ ._.
دختـــره ی بی حیــآ..کـارِت به جائــی رسیده کـه میری تو اعتبـآرای صادق مینویسـی:

مــن سنـی چوخ ایستیرمـ...؟؟؟؟! از مــویِ سپید در کفــنِ آتـآ تورکـ خجالت بکــش...!

اَرسین بغــآز..!*__*

عه .. خو چوخ استیرم بیلسین دا >__<
تو چرا میای تو خلوت ما؟! ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
تـــآرا...خجالت نمیکشـــی..؟!^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
هـــــــــــــــــــــــــــع ||: ســـ آل :>
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، First Star ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، T A R A ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان