امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 18:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــنم فــیسبوک مــیخوام |:

برات بسازم ؟ :|

بــلی ^_^

ایمیل ؟ :|

پری آدرس پیجتو نمیدی ؟
مـآلـه دوستمـه..!ولــی خُب با بعضی از دوستـامـ حرفـ میزنـم..!امـآ برای مصاحلت با شما باید یه دونـه شخصـی داشتـه باشـمـ...@__@
نتیجـه میگیریـمـ واسه منـمـ درست کـن..!^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
تـآرو9و ^ـــ^

خـوبی عشقــی ؟! (:
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(29-05-2014، 18:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرو9و ^ـــ^

خـوبی عشقــی ؟! (:

خوبــم ، تــو خوبی عشق؟! ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 112
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
استرس دارم ._.
خدایا کمکم کن ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، T A R A
(29-05-2014، 18:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآلـه دوستمـه..!ولــی خُب با بعضی از دوستـامـ حرفـ میزنـم..!امـآ برای مصاحلت با شما باید یه دونـه شخصـی داشتـه باشـمـ...@__@
نتیجـه میگیریـمـ واسه منـمـ درست کـن..!^__^

چشم ^_^

پس دوتاییتون رمز و ایمیل بدین تا براتون درست کنم ^_^

اسمتون رو هم بگین چی بزارم ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 112
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ
من با فیس بوک داداشم میرم *_*
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 112

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 18:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استرس دارم ._.
خدایا کمکم کن ._.

سارا من نمیخوام بچه دار شم اینجا مسخرم کردن گُفتن ارزو دختراس بارداری ):

من اینقد جیغ میکشم و انقد کاری میکنم که رضا دعوام کنه که بچم بیوفته :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 112
 سپاس شده توسط T A R A ، Magical Girl ، First Star
من توبه کردم فیسبوک نرم :|

.________.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 18:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرو9و ^ـــ^

خـوبی عشقــی ؟! (:

خوبــم ، تــو خوبی عشق؟! ^_^

اوهـووم (:
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(29-05-2014، 18:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینقد جیغ میکشم و انقد کاری میکنم که رضا دعوام کنه که بچم بیوفته :|

غــلط مــیکنی |:

مــن مــیخوام خــاله شــم بــی وجــدانه **** >_<
گــفـتــــگـوےِ آزاد 112
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان