26-05-2014، 11:35
(26-05-2014، 11:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید اگه بری اون صفحه متوجه میشی که ایمان بن نکرده بود اون اصن خبر نداشت
(26-05-2014، 11:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خبر بوی غذا :/
(26-05-2014، 11:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگـــو چیــــت نی؟؟؟
اوهـــوم(:
مـــن اولش فک میکردم پسری(:
اخه عکس زین رو اواتارت بود(:
میخواستم بات دوس شم که بعد دیدم دختری(:
بعد تو سیس چت با هم دوس شدیم(:
بعد شدی بهترین دستم و الین دوستم(:
هنو هم هســـتی(:
مـــن ان موقع خیـــلی خـــنگ بودم(:
این یه ضرب المثله با هوش|:
تو که کور نیستی|:
هیمم خو بگو چمه ؟ :|
هیمم آره آره ._. ! دوستیممم ..
ن باب تو نمیگفتی که من نمیفهمیدم این ضرب و المثله :|
(26-05-2014، 11:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون من خوبم ایسان خوبی ؟؟ :|
فدات عزیزم چ خبر ؟ :|
(26-05-2014، 11:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا دستات خونی تر نشه :|
تا چندتا لیوان پرت نشه :|
~KiAηA~
[quote pid=1923026 dateline=1401092855]
ایمــآن و هـــلن دعــواشون شده بود!
بنشون کردن؟؟؟؟
چراا!
نـــــــــــــــه!
این ایمــآنم برا خودش شر درست میکنه ها...
نمیاد ولی وقتی میاد دعوا میکنه...
هلنم که دعواش بشه دهنشو نگه نمیداره دیه...
(26-05-2014، 11:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم هستم :|
اوففف ، مرضیه رف؟اه ..
:/
[/quote]
با مرضیه کار داشتم ..
بای