امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 }

(25-05-2014، 22:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yeah i am

بووق بووق !

میخوام بخونم هیفف میترسم بن شم!

انریکه هم اخه یه خورده مراعات کنه دیع

(25-05-2014، 22:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی bfت بود ؟

داداش سلیقت افتضاحه Big Grin

ما شوخی کردیم اینم باور کرد !
عمرا !!

داداش ^~^

میگم
تعجب کردم
انسان ها اینقدر بی فکر نشدن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
علی و ایمان و پارمیدا ، وات دع فاک ؟
(25-05-2014، 22:13)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان .-. ؟

ایمان مـُردی ؟

برادر ؟

آخر من به این جواابم نرسیدم آخه >_<

ببخشید شمــآ؟؟ >ـ(

چیزی نیس
باهمه ب جای اینکه پسرخاله شه خواهر برادر میشه عادت میکنی Big Grin

ایشوون خیر سرت تا زمانی بیی افم بوود ! البته تا قبل از هلیا

باز این زر زر کرد. هلیا یه گهی خورد تو هم باهاش. اون میگه من این هلن پــوک رو نمیشناسم تو میگی گفته این

دختره ی از خود راضی.
با
(25-05-2014، 22:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان .-.

ببخشید شمــآ؟؟ >ـ(

چیزی نیس
باهمه ب جای اینکه پسرخاله شه خواهر برادر میشه عادت میکنی Big Grin
خخخ

اشکال نداره بچس دیگه.
امشب داشتم تو گفتگوهای قبلی رو نگاه میکردم. دیدم یه ما نبودم زنم شوهر جدید کردع. خخخخخ

دخترم دخترای پارسال.
ایمان اعصابتو ندارماااا

فاطی ! دستم تو جیب شلوارت پوو من صد و بیست سالش شد افتاد مرد
انریکه البوم جدیدشو داد دیگه کاری نداره
رفت تا سال بعد

حالا حتما باید ب یکی بچسبی ؟
خدآ .. سیگآر .. شبآ بیدآر
(25-05-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yeah i am

بووق بووق !

(25-05-2014، 22:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی bfت بود ؟

عمرا !!

داداش ^~^

میگم
تعجب کردم

شما وختی گفتن عن بپر وسط بگوو من !

والاع

البته من اینجا انسانی به غیر از خودم نمیبینم !!

منظورو که گرفتی چی شد ؟Big Grin
شعارهفته دخترا درسال1393:نه روسری نه توسری حکومت دوست پسری
شعارهفته پسرادر سال1393:نه سربازی نه جانبازی بزن بریم دختربازی الله یاورماست 110دنبال ماست
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } 51
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(25-05-2014، 22:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاک یه عملیست که بر روی دخترانی که زیاد زر زر میکنن صورت میگیرد را گویند.
 سپاس شده توسط ~ No Name ~
(25-05-2014، 22:27)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yeah i am

بووق بووق !

جدی bfت بود ؟

عمرا !!

داداش ^~^

میگم
تعجب کردم

شما وختی گفتن عن بپر وسط بگوو من !

والاع

البته من اینجا انسانی به غیر از خودم نمیبینم !!

منظورو که گرفتی چی شد ؟Big Grin

خب پریدی وسط گفتم من Big Grin
(25-05-2014، 22:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 22:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاک یه عملیست که بر روی دخترانی که زیاد زر زر میکنن صورت میگیرد را گویند.

چه عملی ؟ _-_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان