امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(25-05-2014، 11:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~No×OnE~ ((((((((:

آهآع

خو ب من چ تو ذهنت منحرفه

ی چند وقت نبودم ارشادتون کنم همتون از دست رفتید
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(25-05-2014، 11:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو موقع محرومیت چیز میخوریO__o؟

من یادم نمیاد گفته باشم من میخورم :| !

چیز که از اون چیزا که میمالی ب خودت ما دو ساله تو ترکیم :| !

غزل داره خودشو ب دو قسمت مُساوی تبدیل میکُنه بپرسین چشه خُ :|

لابد میخوری که میدونی دیگه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(25-05-2014، 11:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:37)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت ممد(ممد؟) مادر داری!

من بی سرپرستمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 107

باید برم تو چهار راه ها کار کنمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 107

ممدم=)
آره دیه Magical Girl مامانمهShy
منم مث توام داداش مامانم  برا درآوردن خرج نت منو میفرسته چهار راه خودمو کج و کوله میکنم میرم خیابون یه کاسه هم میزارم جلوم خرج نت رو  در میارمSad

پسرم مجبوریم میفهمی؟بابات ک هم معتاده هم قمار بازه .. منم کتک میزنه cry girl
ازدواجای فامیلی همینطوریه دیگه |:
ماشالله همتون با هم فامیلید (:
مشکل از مواد وراثتیه!

ینی چی مواد وراثتی؟! :|

این ب چ زبونی حرف میزنه !؟ :||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(25-05-2014، 11:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتو عوض کن !! منم ی مدت اینجوری بودم !!

من با اون اسم قبلیم ی زمانی اینطوری بودم رفتم دوباره ثبت نام کردم :|

ینی اگه مرورگرمو عوض میکردم درست میشُد ؟ :|
یــــــــــــپ (((: خخخخخ ی سوالی چیزی |:

(25-05-2014، 11:47)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم سلام این طرح محرومیت از کی شروع میشهHuh
کــــــــی اینو گیر اورده ؟ |||:

هاچی؟
هیچی بــــــــآو ایسگا اتوبوس شدی |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✘v!☻lent girl✘
(25-05-2014، 11:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای این اکانتتو محروم کنم بری با اون؟Blush
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘
(25-05-2014، 11:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع ها غریب بودم من :|

(25-05-2014، 11:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد میخوری که میدونی دیگه:|

میخوردم فرزندم :|

آقا این دُختره فقد ب من پ.خ داده یا ب همه ؟ :|

سلام میتونی به تحقیق داداشم کمک کنی ببین تحیقیش درباره امیال جنسی دختران و

پسران 14 تا 18 ساله اگه میتونی چند تا سواله

جواب بدی فقط باید هر چی تو دلته

بگی یعنی دروغ نگی و واقعیتو بگی چون برای پایان نامه دانشگاه

:| چ پایان نامه اییی .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 107
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-05-2014، 11:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:47)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم سلام این طرح محرومیت از کی شروع میشهHuh
کــــــــی اینو گیر اورده ؟ |||:

هاچی؟
هیچی بــــــــآو ایسگا اتوبوس شدی |:
خومگه چی گفتم سوال بودExclamation
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(25-05-2014، 11:48)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:43)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ._.

گیز ؟ :|||

وآقعن ؟ :|

این زبونه منو لعیآس فک نمیکردم ترکی بآشه :>

حالا معنیش تو حرفاتون چیه؟همون دخدر !؟ :|

نه ._.

اسم زبونس :>

چطوری؟ شوهرم کتکم میزنه ._.

خوبم ._.

شوهرت کیه ؟ >_<

نمیدونی؟بعله .. بعد دوسال اومدی ازم خبر میگی اونم بی سلام .. انتظار داری یادت باشه؟ :|
همونی ک اون روز راجبش تو پ.خ میحرفیدیم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(25-05-2014، 11:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-05-2014، 11:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننننن رمزش رو یادم نی :| !

نام کاربریم هم یادم نی :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 107

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان