امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

کنسرت شاهین تو من و تو .. ببینید ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Albert wesker ، ☆รคђคг★
آگهی
من حآضرم تا بيست و يكم محروم بشم ولي ب شرط اين كع مديرآ خودشون هم محروم بشن-_-
^_^
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N
(25-05-2014، 11:10)SaHaR ♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 10:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد بگین مدیرا بدن! ببینید چه قدر کاربر سالاریم! هرچی بگن گوش می کنیم ^___^

سلام.
داداش ما داریم به این کاربرا خدمت میکنیم!
به قول تو همون برن به درساشون برسنShy

من که خودم به شخصه صلاحشون رو میخوام! اصلا یه طرح بزاریم تا بیست و یکم همرو محروم کنیم4fvf

پس خودتون روهم محروم کنید تآ بيست و يكم-_-

نه دیگه ما باید به انجمن برسیم 4fvf اگه مدیرا نباشن انجمن از هم میپاشه 4fvf بعد از بیست و یکم محرومیتتون تموم میشه 4fvf
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-05-2014، 11:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهواره دارین؟!:159:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Albert wesker ، Magical Girl
سلام گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 97
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Albert wesker ، Magical Girl ، #marya#
(25-05-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با افتخار : بعلههه ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ERF@N
(25-05-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا اینا میرن از تو خونه ی همسایه میبینن 4fvf ماهواره چیه؟:159: اسمشم زشته :159:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N ، Magical Girl ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(25-05-2014، 11:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 97
آیا درس عقب افتاده دارید؟ آیا از معدلتان راضی نیستید؟؟

از خدمات ما استفاده کنید 100 درصد تضمینی!
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ∆ MeRzaD ∆
(25-05-2014، 11:15)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا اینا میرن از تو خونه ی همسایه میبینن 4fvf ماهواره چیه؟:159: اسمشم زشته :159:

._.
وختی خودم ب جرمم اعتراف میکنم تو چ مبگویی فرزندم؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ERF@N
نه دیگه مدیرا هم محروم بشن Sleepy
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان