امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(24-05-2014، 21:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ما الان همدردیم .. [!!]

پَ باید به هم کمک کنیم ! اکی !؟
چ قد زود ...

بیا پخ ببینم چجوری :/
(24-05-2014، 21:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 20:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالت رو درک میکنم
منم امروز بعد از ظهر ب این وضعیت دچار شدم Sleepy
بد دردیه crying

گشنته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad
نه الان کشک خوردم :|

عه ؟
خب پس چیه ؟ Huh
هیچی :|

نه بگو
بدجوری کنجکاو شدم
کنجکاوا رو می فرستن زندان (((:
(24-05-2014، 21:07)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی چه عجب فهمیدی من اومدم :|
مامی :|
(24-05-2014، 21:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی |":

من تو پ خ اَمـ ـ ـ ـ...Sleepy

دافسAngel
اکی حله ...
 سپاس شده توسط Dead Silence ، GαяBagє Gιяℓ
آگهی
(24-05-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:09)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییغغغ فاطی *^-^*

لـادن ^__^ !!

دلم واست تنگ شده بود ^_^ !!
من بیش تر ^_^ 

مخصوصا واسه اون دعواها سر لویی ^-^ !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-05-2014، 21:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی چه جوری درس کردی اونجوری؟
دیه دیه ~_~

یکم بگذره خودت کشفش میکنی (;

(24-05-2014، 21:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صندوق پ.خ هـام :|

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 59

پس لویی کو ؟ Big Grin
هـمـون اسکل خندانه :| !!
فاطی ماله منم تقریبا هویجوریه:|
رزی لینک دانلود اون بازی که همین کال اف چیه رو چن روز دیه میدی تا منم اون بازیرو بدم
حیف
اولین بازی کامپیوتری ک کردم همسایه جهنمی بود
من اولین کسی بودم ک با اون بازی کردم
اولین دندونمم واس همین افتاد(:

سپاس شده توسط Mason
(24-05-2014، 21:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شده تا حالا یکی از خواهرات یا برادرات انقد بلند متن کتاباشو تکرار کنه که فک کنی داره اواز می خونه ؟ :||

من درسام رو ب صورت شعر میخونم Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(24-05-2014، 21:05)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:02)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

......

(24-05-2014، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 20:57)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمـ: |
لادن تویی؟-_-
من هی توعو اون دخدررو اشتبا میگیرم-_-
نه اقدس : | 

کودوم ¿¡
اون-_-
ریز میبینم -_-
اوناها-.-
بیخی^-^
خوبی تو؟^-^
(24-05-2014، 21:12)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:09)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییغغغ فاطی *^-^*

لـادن ^__^ !!

دلم واست تنگ شده بود ^_^ !!
من بیش تر ^_^ 

مخصوصا واسه اون دعواها سر لویی ^-^ !!
جیغغغ آره *^_^*

این رژی هم یه زمـانی هووم بوده !! (:

(24-05-2014، 21:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ماله منم تقریبا هویجوریه:|
عکس بگیر (: ..
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
روژی روژی روژیShyShyShy

سلام بچه ها جهت اطلاع من همون5555melik هستم!!!Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان