24-05-2014، 8:42
سلام
خوبی؟
خوشی ؟
سلامتی؟
یه بیو از خودت بده؟؟
نظرت درباره ی من؟
خوبم بدم؟؟؟
خوب هیچی
خدافس
خوبی؟
خوشی ؟
سلامتی؟
یه بیو از خودت بده؟؟
نظرت درباره ی من؟
خوبم بدم؟؟؟
خوب هیچی
خدافس
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||||||||
24-05-2014، 8:42
سلام
خوبی؟ خوشی ؟ سلامتی؟ یه بیو از خودت بده؟؟ نظرت درباره ی من؟ خوبم بدم؟؟؟ خوب هیچی خدافس
24-05-2014، 9:37
خب لادن نشسته :|
جییییغ چرا فاطی پاشد >___< سلام کن لادن :| خوبی ؟! امتحانات چی شد ؟! درس مورد علاقت ؟! نظرت راجبه مایلی ؟! همین :| خدافسی ـ___ـ
24-05-2014، 12:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-05-2014، 12:42، توسط GαяBagє Gιяℓ.)
(23-05-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (24-05-2014، 8:42)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (24-05-2014، 9:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مامی ^_^
خوبی ؟؟ خوشی ؟؟ چ خبرا ؟؟ خوشحالی نشستی رو صندلی ؟؟ گرمت نمیشه تو این گرما روی صندلی داغ نشسی ؟؟ :| به اواتارم از 1 تا 10 چند میدی ؟؟ امضام چی ؟؟ ^_^ به نظرت من مدیر خوبیم ؟؟ موهات چه رنگیه ؟ دستات چجوریه ... کفشی که باش میری مدرسه ه رنگیه ؟؟ من نفس یا گلی ؟؟ بهترین دوستت ؟؟ درس مورد علاقه ؟؟ درسی که ازش بدت میاد ؟؟ شکلک مورد علاقه ؟؟ شکلک نفرت انگیز ؟؟ برای اینا شکلک بذار ... من ؟؟ آوا ؟؟ مرضیــه ؟؟ پری ؟؟ نفس ؟؟ تارا ؟؟ گلی ؟؟ شیوا ؟؟ ایسان ؟؟ فاطمه 1D ؟؟ ستاره ؟؟ خب دیگه یادم نمیاد خدافظ ... ^_^
24-05-2014، 15:43
جلوی اینا یه شکلک بذار:
امیرحسین (alone boy): امیرحسین (خودم): محسن (¥ M O H S E N ¥): مرضی (frost): مرضی (بهترین): فاطی (Directioner girl): صابر: مائده (سلنا654321): هلن (helenpak): فاطی ("K!nd~G!Яl"): رز (SomeOne ×): فرین: عرفان (ERF@N): امیر (amir303): غزل (ツ נڅــ ـ ـ ـےツ): حجت (SooKooT): احمدرضا (ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ): محمد (Mohammad 77): نیکی (#nIkI#): شیوا (@H!V$): آوا (melodi+): اهورا (NICKOLAS):
24-05-2014، 20:11
سلام
من خیلی خوشحالم ریاضی رو خوب دادم!:500: خوبی؟ دوس داری نویسنده شی؟ کدوم بخش؟ چن سالته؟ به نظرت حق منم هس نویسنده شم؟ بهترین دوستت: دایرکشنری؟ اهل کوجایی؟ اسم مامانت بابات برادر داری سلنا توری اگه هستی اهنگ مورد علاقت ازش رو بنویس اگه نه خالی بزار دوس داری مدرسه ها تموم شن تابستون کجا میری حالا واس اینا شکلک بزار من خودت رز تارا فاطمه(دایرکشنرگرل) عرفان مدیر فلشخور فلشخورو دوس داری؟ یه خط درباره فلشخور بنویس تو کدوم مدرسه درس میخونی اگه نویسنده شی اولین کاری ک میکنی چیه؟ بای تا سوالای دیه بپرسم در واقع میخواستم از فاطمه بپرسم ولی...
24-05-2014، 20:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-05-2014، 20:55، توسط GαяBagє Gιяℓ.)
(24-05-2014، 15:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (24-05-2014، 15:43)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (24-05-2014، 20:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
26-05-2014، 7:56
سلـآم لـآدَن ^_^ ~~>
خـوبی !؟ ~~> عـآیا مـَن دیوونــَم -_- !؟ ××> غزل=_____ !؟ جـآی خـالی رو پـُر کـُن × زنـدگی رو تُ یه جـمله توصـیف کـُن ( : فـعلا ×!×
26-05-2014، 15:13
(26-05-2014، 7:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
26-05-2014، 15:31
هیممم ..
تق تق تق -.- لـادن ^_^ هوویی ^ـ^ سلام (: .. خوبی ؟! چ خطرا ؟! هـری خوبه ؟! بچه هـاتون خوبه ؟! چن سالته لادن ؟! مخاطب سابق ؟! مخاطب حاضر ؟! پسر مورد علاقت تو فلش ؟! ._. خواننده مورد علاقه مرد [خارجی] ؟! خواننده مورد علاقه مرد [ایرانی ] ؟! خواننده مورد علاقه زن ؟! ایرانی ؟! خواننده مورد علاقه زن ؟! خارجی ؟! گروه دخترونه و پسرونه مورد علاقت ؟! چ حسی به من داری ؟! ^_^ رمـان میخونی ؟! چ نوع رمانی ؟! اسمتو دوس داری ؟! کدوم نویسنده رو بیشتر از همه دوس داری ؟! چرا شوهر منو دوس داری ؟! -_- نطرت راجب صـابر چیه ؟! تیم مورد علاقه فوتبالت چیه ؟! رنگ مورد علاقت ؟! خودت رو در یه سطر توصیف کن ؟! دوست صمیمی نتی ؟! نظرت راحب .. مهشید آیسان من نورا ستی تارا صبا احمت ایـمـان[مدیره] تیلور سوئیفت مـایلی سایرس عرفان امیر مهراوه مـرضی [بهترین] مرضو [فراست] خب .. حالا برگرد واس هر کدومشون یه شکلک هم بزار ^_^ بازم برمیگردم میپرسم ^_^ لویی سلام میرسونه ^ـ^ صدام میکنه (: .. خدافص ..
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |