امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ

(22-05-2014، 22:57)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:51)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

K!ng LoL B@X و علی و دنیا

برین سر بزنین و نظر بدید :V

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=110700&pid=1910458#pid1910458

آرینم =)

هن بـآ, :|

دیع چی ؟

یادم اومد (:

تو همون خری نیستی که داشتم فحشت میدادم ؟ ((:

(22-05-2014، 22:52)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س هلنی

سلام دوری :^

خویٍ عآیآ؟

والاع نمی دونم :|

تو چی ؟

یادم نی
دوس داری می تونیم ادامه بدیم من مشکلی ندارم
حضوری هم حاضرم برسم خدمتتون Smile

یکم عقل داشتی من الان گوسفند قربونی میکردم ...

تو که میگی یادت نی :|

بدو بیا همه ریختن اینجا امروز :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
درود...!(:
              ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ 16

سپاس شده توسط ◄Iяαи►
هییییم-.-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(22-05-2014، 22:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:56)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:51)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرینم =)

دیع چی ؟

یادم اومد (:

(22-05-2014، 22:52)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خویٍ عآیآ؟

تو چی ؟

خوفـــــــــــــٍ؟؟؟خخخخخخخخ بگو من کی خوفم!!!اوف آه ای روزگـــــــــــــآر

هیع .. :|

جکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcrying

وآلا زندگیــــــــــــــــــٍ تنهآ خوفی که به مآ کرد این بود یکی از اسماشو گذاشت رو مآ!
(22-05-2014، 22:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز تو اعصابت خش خشی شد ؟
نه هنوز

بله بله ما سر اون تو کلاس داتان داریم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اوهو :|

من خش بگیرم سیدی هام چی میگیرن ؟

بینم کی رو می خوای بزنی صدایه سگ بده ؟:

بازم باز کنی میگم بلاکت کنه ^_^

بگو بلاک کنه ، دوباره باز میکنم

دوس ندارم به دریا تشبیهت کنم چون خشک میشه

دوس ندارم به خورشید تشبیهت کنم چون غروب میکنه

و... و یه عالمه چرت پرتایه عاشقانه ی مسخره :|

و در آخر :

روی خودتو دوس دارم که کم نمیشه :|

همین چن دیقه پیش یکی واسم فرستاد . دیدم انگار دارع تورو میگه ((((((:
یکی بی زحمت ترجمه کنع Big Grin

خودم واست ترجمه میکنم :

خیلی پررویی روانی Tongue

حـال کردی ؟
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ◄Iяαи►
Big Grinسلام فرزندانممم
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ◄Iяαи►
اهههههههههههههههههههههههه مآمیٍ اومد مآ دیه رفع زحمتـــــــــــــــٍ کنیمٍ با ایزه...
خدافسسسسسسسسسسسسسسسcryingcryingcryingcrying
جکییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcrying
(22-05-2014، 22:57)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرینم =)

دیع چی ؟

یادم اومد (:

(22-05-2014، 22:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س هلنی

خویٍ عآیآ؟

تو چی ؟

یادم نی
دوس داری می تونیم ادامه بدیم من مشکلی ندارم
حضوری هم حاضرم برسم خدمتتون Smile
عروس رفته گل بچینه Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(22-05-2014، 23:02)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسسسسسسسسسسسسسسسcryingcryingcryingcrying
جکییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcrying

وای دوباره جکی جان-__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان