امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ

(22-05-2014، 14:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من! خیلی هم خاص نیست ها! هپی ایرانیش رو دیدید؟

اونو که دیگه ذکر نمی کنن! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

بیشتر منظورم به استفاده از این آواتاراسggre

من فقد اونی رو دوست دارم که پسرا مسخرشون کردن همین تصادفه فقد دو تا کچل زشت مسخرشون کردن وایی ینی عالیهه خخخ ^_^ !!

من دیدم .. دیدی دستگیرشون کردن ؟ خیلی بی انصافیه .. تو لبنان .. تو آمریکا همه جا همین کارو کردن ولی وقتی تو ایران این کارو کردن دستگیرشون کردن !

نَ پَ آواتـارای تو خوبه :|

شاهین نجفی :| !

پسرم من از همون بچه گیت گفتم که سلیقه ی دخترا با پسرا فرق میکنه همیشه دخترا در سلیقه فراتر از پسران :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ 137
 سپاس شده توسط ERF@N ، Adl!g+
آگهی
(22-05-2014، 14:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان از اول شبیه جاستین ببیر بود ://////

عرفان بالا پشت بوم از این سمته :| !

ولی راست میگه هااا خیلی شبیه جاستین ببیره عرفان نع ؟

فتوکپی برابر اصل :/

اصن مو نمیزنن :/

دیشب نه پری شب خوابه جاستینو دیدم :/ واقنیا :/ اومده بود تو مدرسه ما ://
مدرستون کجاست؟ یه تیم با لباس تشعشعات هسته ای باید سریعا بیاد آثارشو پاک کنه!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 14:42)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه؟؟

بلـه ..
هیچی حوصلم پوکید
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
فــآطی !؟ |:
فـآطی !؟ |:
فـــآطی !؟ |:
فـــآطی !؟ |:
مــُردی !؟ |:
سلام كسي نيست
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ 137
یک روز دیگه از عمرم گذشت ...
ولی هنوز از انتگرال و مشتق در زندگیم استفاده نکردم
(22-05-2014، 14:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من! خیلی هم خاص نیست ها! هپی ایرانیش رو دیدید؟

اونو که دیگه ذکر نمی کنن! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

بیشتر منظورم به استفاده از این آواتاراسggre

من فدق اونی رو دوست دارم که پسرا مسخرشون کردن همین تصادفه فقد دو تا کچل زشت مسخرشون کردن وایی ینی عالیهه خخخ ^_^ !!

من دیدم .. دیدی دستگیرشون کردن ؟ خیلی بی انصافیه .. تو لبنان .. تو آمریکا همه جا همین کارو کردن ولی وقتی تو ایران این کارو کردن دستگیرشون کردن !

نَ پَ آواتـارای تو خوبه :|

شاهین نجفی  :| !

پسرم من از همون بچه گیت گفتم که سلیقه ی دخترا با پسرا فرق میکنه همیشه دخترا در سلیقه فراتر از پسران :|
شاهین نه. کلا هر آواتاری بزاری بهتر از این دخترونه هان:|

خاله مثل این که معنی سلیقه کج رفته تو مخت:|
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان از اول شبیه جاستین ببیر بود ://////

عرفان بالا پشت بوم از این سمته :| !

ولی راست میگه هااا خیلی شبیه جاستین ببیره عرفان نع ؟

فتوکپی برابر اصل :/

اصن مو نمیزنن :/

دیشب نه پری شب خوابه جاستینو دیدم :/ واقنیا :/ اومده بود تو مدرسه ما ://
مدرستون کجاست؟ یه تیم با لباس تشعشعات هسته ای باید سریعا بیاد آثارشو پاک کنه!

اصن جاستین عشقه عرفانه :/ باید جاستینو برا عرفان بگیریمیش :/

خیلی تفاهمی اَنـد :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 14:44)anna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام كسي نيست

این هـَمـه آدَم |:
حـیوون نـیســتیما -_- گــُفــتَم بــدونـی ..
ی حسی میگه عرفان حالش از من بهم میخوره :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N
اختيار دارين چرا به خودت توهين ميكني عزيزم
یک روز دیگه از عمرم گذشت ...
ولی هنوز از انتگرال و مشتق در زندگیم استفاده نکردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان