امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ

(22-05-2014، 13:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـآن -_- بگـو چیشـده !؟

مهم نی ولش
---------------
فاطی الآن از ذوق نمی تونه تایپ کنه( ..)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
عع فاطی :|

با چیز جدا شدی رفتی با عرفان ؟ :|

من برم ناهار فعلن
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ 118
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-05-2014، 13:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 12:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم دنیا ؟ :|

عرفان منظورت چی بود الان تهدید کردی ؟ :|
اون بچه سیاهه:|
فاطی:|رومیگم
سگ تو روحت -__-

دوروغ میگه -_-

دوس پسر من خیلی هم خوشگله *-_-*

راست میگه من به این خوشگلی-__-
هیسسس ..

الان مرضیه غیرتی میشه -_- :|

غلط کرده با کمربند می زنمش:moi:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
(22-05-2014، 13:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ تو روحت -__-

دوروغ میگه -_-

بلههه دوست پسر فاطی ماشاالله قیافه اسسس -_- !!

خیلی خُشگله لامصب -_- !

منکه قیافه ی چیز رو که ندیدم هنو :|
بلی بلی *-_-*

عه اس میگیاا فقد نمیدونم کیو میگی قاطی کردم پسرا رو :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 13:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نی ولش
---------------

خوب کی دآده !؟

چرا پیگـیرش نیسـی !؟

شوخی ک نی ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(22-05-2014، 13:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نی ولش
---------------

خوب کی دآده !؟

چرا پیگـیرش نیسـی !؟

شوخی ک نی ..
یه دختره رفته داده! داده ها!!

ولش شاید خواهرش نصیبم شد در آینده@__@
 سپاس شده توسط Dead Silence
(22-05-2014، 13:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع فاطی :|

با چیز جدا شدی رفتی با عرفان ؟ :|

من برم ناهار فعلن

تکذیب میکنم شایعس T__T

اصن از صابر پایین تر قبول ننمیکنم من/\:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 13:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بچه سیاهه:|
فاطی:|رومیگم
سگ تو روحت -__-

دوروغ میگه -_-

راست میگه من به این خوشگلی-__-
هیسسس ..

الان مرضیه غیرتی میشه -_- :|

غلط کرده با کمربند می زنمش:moi:

چـیییی !؟ |:

اگه دس رو من بلنـد کـنی ؛ امیـر میزنـتت |: -_- ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=110476
Undecided
Exclamation
^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^
بـآی!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-05-2014، 13:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 13:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نی ولش
---------------

خوب کی دآده !؟

چرا پیگـیرش نیسـی !؟

شوخی ک نی ..
یه دختره رفته داده! داده ها!!

ولش شاید خواهرش نصیبم شد در آینده@__@

در همینجـآ بـآید اعلـآم کـنم خیلی خـری |: .. { بـآ عرض پـوزش ک انقـد رُک گفتم } ||:

دیووونـه ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان