(20-05-2014، 9:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستی خر اصد
نورا عشق اصد
کیانا دوست اصد
فرین نمیدونم چی اصد
نیایش گیلدا اصد
آیسان نفس اصد ^_^* :| ..
قربونت ^___-
گفتم شاید یادت رفته باشه یه عشقی داری به نام ستی
(20-05-2014، 9:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عربی *__*
(20-05-2014، 9:20)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فردا امتحـــان عــــربی دارم،امــا تـــاحــالــا بــه کـــتاب نگـــاه هـــم نکـــردم!!!!
(20-05-2014، 9:14)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوووممم(:
دیشب هیچی درس نخوندم!
تــازه امــروزم که اینـــجــام(:
خدا رحم کنـــه!
کیا ^____^
من هم مث تو -__-
زدم تو فاز بیخیالی
دیــروز اومـــدم یه سر به نــت بزنم...
لامصــب دیــگه نمـــیشــه دل کنـــد !
از ســاعت 11 تــآ 7 بعـــد از ظهر انـــلــاین بودم!
گند تو درس عربی -__-
(20-05-2014، 9:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2014، 9:23)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم گوشی ندارم با گوشی مامانم زنگ میزنم
بعدا یه کاریش میکنم ^_^
(20-05-2014، 9:24)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2014، 9:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2014، 9:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2014، 9:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستی /:
بله عزیزم؟!!
خوبی ؟!
دلم واست تنگ شده بود :*
ارع عزیزم^_^
تو خوبی؟!!
من هم بیژژووور
نورا خیلی دوست دارم ^_-
منم دوستت میدارم ^_^
فیسبوک داری ؟! ^_^
نع با فیس بوک داداشم میرم ||:!!