امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(17-05-2014، 11:01)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:52)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرـــآ بـآلـآ *^_^*

گَـلــدیـــم *^_^*

دوسِــت دآرم ؛ دوسِــت دآرم *^_^*

----> ******^______________^****** <-------

من دَ سنی چوخ ایستیرم،جیغغغغغغغغغغ *^_^*

سیز توحی دیز بیز بولموردوخ ؟

چول باشیما .-.

(17-05-2014، 10:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می خواهید، چرت بزنید.

اگر خوشبختی را برای یک روز می خواهید، به پیك نیك بروید.

اگر خوشبختی را برای یک هفته می خواهید، به تعطیلات بروید.

اگر خوشبختی را برای یک ماه می خواهید، ازدواج كنید : من این یدونه خوشبختی رو نخوام باید چه کنم |:

اگر خوشبختی را برای یک سال می خواهید، ثروت به ارث ببرید.

اگر خوشبختی را برای یک عمر می خواهید، یاد بگیرید كاری را كه انجام می دهید دوست داشته باشید

ساعت 12:23 |:

(17-05-2014، 10:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(((:

پرورشگاهی |:

اشتباه شد !!

آجی سر راهی من ^^

من اله تورکم دا بَ ، ای ام فرام اورمیا :| Big Grin

دوداننان ؟ ^^

تبریزدسن ؟

یوخ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
(17-05-2014، 11:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 11:00)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی .. من نمیخوام عاشق باشم ._. جدی میگم :/

تو دآری سخت میگیری >_<

تو رآهه سختو میری >_<

دآری زخمی میشی >_<

:|

خب من دارم زخمی میشم تو چرا خودتو میکشی؟ ._.
نمیخواممممم cry2

حتما سخت میمیری ._.
(17-05-2014، 11:00)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:59)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:54)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می خواهید، چرت بزنید.

اگر خوشبختی را برای یک روز می خواهید، به پیك نیك بروید.

اگر خوشبختی را برای یک هفته می خواهید، به تعطیلات بروید.

اگر خوشبختی را برای یک ماه می خواهید، ازدواج كنید : من این یدونه خوشبختی رو نخوام باید چه کنم |:

اگر خوشبختی را برای یک سال می خواهید، ثروت به ارث ببرید.

اگر خوشبختی را برای یک عمر می خواهید، یاد بگیرید كاری را كه انجام می دهید دوست داشته باشید
پند میدی ؟! :||
نصیحت میکنم براتون خوبه |=

نصیحت نمیخوام -_____-
بگو من چه خاکی به این سرِ برباد رفته بریزم :||
چی شده تو هم امتحانو ر*دی؟ 0_0
اره ||: کار عمع ی دبیرمه ||: دس شو میبویسه (((:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ×ThundeRBolT×
ســــــــــــــــــ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، F A R ! N
چه خوب
برای یک مرد هیچ عشقی بهتر از رفیق نیست
(17-05-2014، 11:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 11:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو حلقت عرفانو دیدم ||: چ میکرد تو حلقت ||: ؟

داشتم ازش میپرسیدم با یه روانی مث تو چیکار کنم .--.
نـــوپ ||: من ازش سوال کردم گفت داره میرینه تو حلقت Big Grin

خواب دیدی خیر باشه !!

الـان اونا چالوسن ii

فک کم اشتباهی می خواسته برینه تو حلق تو دیده دهنت خیلی کوچکه زبونت بزرگ هیچی توش جا نمیشه من گفتم صواب کنم ^^

حلقت به حلق چالوس راه داره ؟ 0______________0

بعله !!

همون گونه که ک** شما به جنگل راه داره !!

خخخخخخخخ

(17-05-2014، 10:54)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:48)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری ^^

مو فر فری ^3^

♥♥♥♥

فاطیـ ...

لعنتی خیلی امضا و آواتارتو خاطرخواهم ♥-♥

هلی هلو (:
عشخی فری ^^

مثو هلو تو دل هلی .---.

شاعر شدم رف _-_
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، F A R ! N
(17-05-2014، 11:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 11:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو حلقت عرفانو دیدم ||: چ میکرد تو حلقت ||: ؟

داشتم ازش میپرسیدم با یه روانی مث تو چیکار کنم .--.
نـــوپ ||: من ازش سوال کردم گفت داره میرینه تو حلقت Big Grin

خواب دیدی خیر باشه !!

الـان اونا چالوسن ii

فک کم اشتباهی می خواسته برینه تو حلق تو دیده دهنت خیلی کوچکه زبونت بزرگ هیچی توش جا نمیشه من گفتم صواب کنم ^^

حلقت به حلق چالوس راه داره ؟ 0______________0

(17-05-2014، 11:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـــــ|:ـــپ بوش تا اونجا اومد ؟ Big Grin

(((: نــع اصن خوب نیستم |:

وِل بـآآآآآآو :| مُهـِم نـی ! ریـآضی داشــتین !؟
نــــوپ ||: سخ ترین امتحان از نظر من ||: دینو زندگی ||:

ول بـآآآو |: چ گـوهیی میخـوان بخـورن مثلـآ !؟ |: جرئت دآرن نمره رو کم بـدن ! پدرشون درمیـآد بـآع !
||: من که سوالا همه رو میدونم ||: هر صب میرم میبینم سوالا رو ||: پـــآرتی دارم (:
یه بار دبیر دفایی مونو تهدید کردم اگه عمتو دوس داری باید بم نمره بالا 18 بدی بم بیست داد (((:

تو کلاس ما فقـد پاچه خوارا پارتی دارن -_- عینه عَــ*ــن میرن میچسبن به معلمـآ -_-

سَـگ تو روحـشون بـآع -_-

خوبه باز لنگـهـ نمره 18 دفاعییی !|:

ریاضی یا علومو تهدید نکردی تاحالا !؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
اخرم من الان عايا??????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!?!?
 گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 79
(17-05-2014، 11:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 11:00)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــآطی هم اومد((:

صل علی محمد فـاطی شوما خوش آمد ^.^

:|
اینجا چه میکنی؟؟-__-

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-05-2014، 11:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـــر *^_^*

گســتوخ الـدولـهـ دیلمـی ! |: خـوبی ×: !؟

امتحانو ریــــ * ی یـآ خـوب دآدی !؟ AngelAngel

یـــــ|:ـــپ بوش تا اونجا اومد ؟ Big Grin

(17-05-2014، 10:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 10:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلامم تو حلقتون ||: -_____-
امیر^_^
سلام خوبی داداش؟؟؟
(((: نــع اصن خوب نیستم |:
چرا؟ >_<
امتحانو قهوه ای کردی؟؟؟ |=
در حدی که مادرم بوشو شنید |: اصن یه وضیه ||:
دلگرمی:

امیرحسین یه عکس از شهریورت بگیر با رفقات بذار من ببینم Big Grin
راستی تصویرت اون موقعی که مامانت نتو جمع میکنه دیدنیه:ag54:
عجب صحنه ایه وقتی گوشیت خورد میشه اصلا فیلم کمدیهp332
.
.
.
.
.
.
.
این حرفا رو فراموش کن فدای سرت بزرگ میشی یادت میرهfs10
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان