امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(16-05-2014، 14:14)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــــــش یادش بخیــر قبلن اینجا چقد فـــاز میدآد>__<

یکی بیآد خودشـــو ب من معرفی کنه دوس شیـــم>-<
زود تند سری

من سارا :>>
16 سالمه .. ارومیه ..
تو چی؟ *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، šhεïdα
آگهی
(16-05-2014، 14:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم :hiccp:

cry girl
من ترسیدم .. مــــــــــــــــــآآآآمـــــــــآآآن .. cry girl

هیییم cof

گرگینه یا خون آشام ها ؟! /:
 سپاس شده توسط Magical Girl ، sjmmc ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، šhεïdα ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 14:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم مهرآوه .. از خودش بپرس (_ _*)
صـآدخ مـُـقـر مـیـآی یـآ نـع >.< !!
کدوم یکیش منظورته سارا؟ :297:

چی؟ ..
نمیدونم!
تو الان از دست چی ناراحتی من باید جواب پس بدم؟

من ناراحت نیسم ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، šhεïdα
(16-05-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـری عـَـــ *ـــــن -_-
هـاع ؟؟
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 217
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 14:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم :hiccp:

cry girl
من ترسیدم .. مــــــــــــــــــآآآآمـــــــــآآآن .. cry girl

هیییم cof

گرگینه یا خون آشام ها ؟! /:

عه .. یادش بخیر .. ی زمانی ترسناک ترین خون آشام اینجا بودم Big Grin
بعد آدم شدم ._.

(16-05-2014، 14:18)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم مهرآوه .. از خودش بپرس (_ _*)

چی؟ ..
جـآلـب شـدآع :vil:
مهری :|||||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، sjmmc ، First Star
(16-05-2014، 14:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:14)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود تند سری

16 سالمه .. ارومیه ..
تو چی؟ *^_^*

زهرا 14 شمآل...
شیدآم هستَم=))

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط Magical Girl ، sjmmc
(16-05-2014، 14:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـری عـَـــ *ـــــن -_-
هـاع ؟؟

کـوفـت -_-

محـل بـدع آشخـآل -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، šhεïdα
(16-05-2014، 14:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟ ..
نمیدونم!
تو الان از دست چی ناراحتی من باید جواب پس بدم؟

من ناراحت نیسم ..
میدونم!
من باشم تو ناراحت باشی؟ مگه امکان داره؟ kaffe2
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Magical Girl ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(16-05-2014، 14:21)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود تند سری

16 سالمه .. ارومیه ..
تو چی؟ *^_^*

زهرا 14 شمآل...
شیدآم هستَم=))

خوشبــختم شیدا ؛ زهرا *^_^*
میذارمت دوسام ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط šhεïdα

زود تند سری

16 سالمه .. ارومیه ..
تو چی؟ *^_^*

سـآرآ ؛ تـُرکـی بلـدی *^_^* !؟

من میخـوام تـرکی بـآت بحـرفم *^_^*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط sjmmc ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Magical Girl ، šhεïdα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان