امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

یه سوال {!!}

نام کاربریع تارخ که میگین چیه ؟

کیه ؟

کدوم گوریه ؟

کجایی؟

___

من چقد کنجکاووم ^.^

الـان حالتمو عوض میکنم میزارم کنجکاو -_-

(15-05-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براتون تنگ میشه ..
بـای ..

مرضی ...

چیه ؟

چرا ؟

چگونه ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.
آگهی
(15-05-2014، 16:08)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 16:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا اگه خواب دیدی ک سحر بشه خواهرمون کور خوندی دُخمـلم !|: .. !

فقد خودم و خودت دخدره ملی هستیم ! آندرسـتند !؟

________________________________________________________________________________​________________________________________________________________________________​___________________________________________________________________________

هـلـن |: ..

اگه امیر نشه حتما محسنه !

اگه محسن نشه حتما امیره !|:

بیخیال شـوع |: .. !

هیچکدوم نیستن ^_^ Smile

سر کارمون گذاشتی ؟ (:

بزار اگهـ به بابات نگفتم ((:

بیشـوووور -_-

بـآ بـآبام کاری ندشاته باش !|: اون منتظره ی نداس تا منو با کمربنـد بزنه )": ||||||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(15-05-2014، 16:11)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال {!!}

نام کاربریع تارخ که میگین چیه ؟

کیه ؟

کدوم گوریه ؟

کجایی؟

___

من چقد کنجکاووم ^.^

الـان حالتمو عوض میکنم میزارم کنجکاو -_-

(15-05-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براتون تنگ میشه ..
بـای ..

مرضی ...

چیه ؟

چرا ؟

چگونه ؟

از دستم راحت شدین ...
رکی به حرفـــــــــــــــــ ماماتــــــــــــ گوشــــــــــــــــــــــــ بده///
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 151
مرضیهههههههه چی شده عزیزم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی چیزه گفته ؟!

________________________________________________________________________________​________________________________________________________________________________​__________

رکسانا >_<

بیـژوووور خـودتی ! >_<

اصن حالا ک اینطور شد بت یاد نمیدم جلب توجه پسرارو ^_^ هار هار بـرو خودت ده سال بعـد کشـفش کن ^_^ ((:

(15-05-2014، 16:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی به حرفـــــــــــــــــ ماماتــــــــــــ گوشــــــــــــــــــــــــ بده///

تو چر کاسه داغ تر از آش میشی !؟ |: ..

دوس داره ازدواج کنه به شما چه آخه !؟ -_-

ایشششش روکی این حسودیش میشه به تو -_-

بـآی ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلام

چی شده؟!
 سپاس شده توسط Roxanna
هه ههه ههههههههههههههههههههههه من حسودیم نمیشه من ماماشم تازه شوهر دارم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 151
(15-05-2014، 16:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیهههههههه چی شده عزیزم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی چیزه گفته ؟!

________________________________________________________________________________​________________________________________________________________________________​__________

رکسانا >_<

بیـژوووور خـودتی ! >_<

اصن حالا ک اینطور شد بت یاد نمیدم جلب توجه پسرارو ^_^ هار هار بـرو خودت ده سال بعـد کشـفش کن ^_^ ((:

(15-05-2014، 16:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چر کاسه داغ تر از آش میشی !؟ |: ..

دوس داره ازدواج کنه به شما چه آخه !؟ -_-

ایشششش روکی این حسودیش میشه به تو -_-

بـآی ..

نــه ..
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-05-2014، 16:20)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

چی شده؟!

به به شـآ دومـآت ((:

خـوبی !؟ (:

داشتیم پُـش سرـت ذکر خیـر میگفــتیم ^_^ |:

رکسـآنـآ خـوبههههBig Grin ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Roxanna ، ▪неизвестный▪
(15-05-2014، 16:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 16:20)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

چی شده؟!

به به شـآ دومـآت ((:

خـوبی !؟ (:

داشتیم پُـش سرـت ذکر خیـر میگفــتیم ^_^ |:

رکسـآنـآ خـوبههههBig Grin ؟

قضیه چیه عآقآ ب ما ـَـم بگید؟!Big Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان