14-05-2014، 15:36
(14-05-2014، 15:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـیـع تـهـمت نـزن >.<
(14-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 15:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط خدا ^___& هار هار هار -__-
(14-05-2014، 15:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 15:27)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قراره طلاقت بدم هنوز که ندادم! باید با مرض صحبت کنم@_@
چـقـد خـوشـحـآل شـدم عـرفـآن مـنـو طـلـآق دآد ^-^
وصـلـه ی اضـافـی خـونـوآده بـودم ..^-^
هـی مـرضـی شـآنـس اوردی امـروز مـهـربـونـم وگـرنـه نـمـیـتـونـسـتـیـد جـلـوی مـنـو بـگـیـریـد ..
تـو هـم احـتـرآم خـودت رو نـگـه دآر هـرچـی مـن هـیـچـی نـمـیـگـم بـی ادب تـر مـیـشـی ..
و هـمـیـنـطـو ت فـآطـی ..
تو بگو 1 % بزارم باهم باشید -_-
عمراََ -_-
من رضایت نمیدم -_-
یا دخترت یا زنت ! >_<
حالا بگو کدوم !؟ >_<
سریـععع انتخاب کـن ! >_< هرهرهر -_-
بُـدو ! -_-
مهراوع هم همینو میخواد بدونه !
من یا اون ؟ >_<
مـن عـلـآقـه ای ب فـیـلـم هـنـدی نـدآرم -_- ..