امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(13-05-2014، 21:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونواده شما جمعه -_-

مشخیدی ! -_- بابایه من یخ زده سره جاش -_- [!!]

بابا ؟!
بابام کجا بود ؟!
احمتو میگی ؟!
هــــــه :|
احمت جُک گف :|

|: ....

فک کردم واقنی بود|:

خوب اره بود ! : |
بلاخره هَ یا نی !؟ | :
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
فاطی دلم برات تنگولیده بودSad
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(13-05-2014، 21:02)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:53)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س....بکسSmile

آشنایی :|
مهی من همون پریام باووووExclamation

امیر میگف خیانت کدی :|
خودش چی مهی اون خیانت کردکه منم بش خیانت کردمDodgy

اون فقط تورو گف :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
یارو خونشون تو لادن بود....
ازش پرسیدم خونت کجاس؟
گفت:لادن،همونجایی که م*ادن:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(13-05-2014، 21:02)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:00)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووفففففففففففففف

شخصی به اسم عباس وجود نداره -__-

ازش متنفرم -__- حالم ازش بهم میخوره -__-

اصنم ازش خوشم نیومده بود -__-

من فقط یه عشقه پسر  دارم -__-
=زین!؟

اوهــوم ♥__♥
نظرم عوض شد
دعا کنید تو تیزهوشان قبول شم
جایزش عالیه
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 23

(13-05-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونواده شما جمعه -_-

مشخیدی ! -_- بابایه من یخ زده سره جاش -_- [!!]

بابا ؟!
بابام کجا بود ؟!
احمتو میگی ؟!

فک کردم واقنی بود|:

بلاخره هَ یا نی !؟ | :

روبیت عکس گذاشتنم بذارم ؟!

اره هه !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence
ســـلامم تو حلقتون !!!
قابل توجه بعضی از خله ها ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ
(13-05-2014، 21:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:02)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش چی مهی اون خیانت کردکه منم بش خیانت کردمDodgy

اون فقط تورو گف :|

پس ازخودش بپرس خیانت کرد اونم بابهترین دوستمSad
(13-05-2014، 21:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ؟!
بابام کجا بود ؟!
احمتو میگی ؟!

فک کردم واقنی بود|:

بلاخره هَ یا نی !؟ | :

روبیت عکس گذاشتنم بذارم ؟!

اره هه !

بزار |: ..

(13-05-2014، 21:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلامم تو حلقتون !!!
قابل توجه بعضی از خله ها ||:

عمویه بزرگ خاندان اهل خُلـه ؛ به این خراب شده وارد میشود !!|:
گســـتآآآآخــ |: .. [!!]
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mr.Robot

(13-05-2014، 20:53)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س....بکسSmile

0_______0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان