امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

(12-05-2014، 16:37)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس هنر نمـآیی کردیـد حسآبیـ :|

داشتيم مي رقصيديم يه دفعه پسر يكي از معلمامون اومد تو...خخخخخخخخخخخخ يه وضعي بود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 56
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
آگهی
جنآزه چـرآ ج نمیدی ؟
:- ؟
من همون رومیساما crying :viki:
مـهـی پـسـر رو مـن بـاس انـتـخـاب کـنـم >.<
بـزآره مـهـرآد کـه بـه مـهـرآوه هـم بـیـآد >.<
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(12-05-2014، 16:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلــــم گرفـــت ):

اهــورای خرچـــه!

مـــن خــآلش بودم!

دیــه نیســـتم!
مـنم دُخـمـلـش بـودَم |: ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(12-05-2014، 16:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 16:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 16:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Rom!na، ~KiAηA~، ρåяįα.....، سلنا654321، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، 2 مهمان

یـالـا مـلت V:

سپـآس بدید -_- ..
:|
من نیستم:|
مـغز مـتفکر شمـا پـنهونی -_- ..
دوس نـدارم بـآتُ یکـی حـرف بزنم |: ..
شبیـه یکی اَ نجـسای مـدرسـمونی |: ..
نمـیدونم ..
درست بـاحات تـاحـالا حرف نزدم وَلی ..
||: ..
شما هم بارمون کن:|
اون از فاطی که دهن ما رو سرویس کرد......
اون از کیانا که ما رو غلام فرض کرده:|
اینم از تو:|
دهن......
اصن دهن خودم......
دهنم سرویس.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
عـه پـَ یآرو حِسآبـی مستفیض شُد !!
من همون رومیساما crying :viki:
(12-05-2014، 16:39)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنآزه چـرآ ج نمیدی ؟
عنترج دادم دیهExclamation
(12-05-2014، 16:39)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنآزه چـرآ ج نمیدی ؟

شي شد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـه پـَ یآرو حِسآبـی مستفیض شُد !!
مه اینجام بیجووورDodgy
(12-05-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 16:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 16:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 16:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Rom!na، ~KiAηA~، ρåяįα.....، سلنا654321، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، 2 مهمان

یـالـا مـلت V:

سپـآس بدید -_- ..
من نیستم:|
مـغز مـتفکر شمـا پـنهونی -_- ..
دوس نـدارم بـآتُ یکـی حـرف بزنم |: ..
شبیـه یکی اَ نجـسای مـدرسـمونی |: ..
نمـیدونم ..
درست بـاحات تـاحـالا حرف نزدم وَلی ..
||: ..
شما هم بارمون کن:|
اون از فاطی که دهن ما رو سرویس کرد......
اون از کیانا که ما رو غلام فرض کرده:|
اینم از تو:|
دهن......
اصن دهن خودم......
دهنم سرویس.....
مـیشه یـه سـئوال بـپرسم !؟ |:
این آواــار چـیه کـه تُ گـذاشتــی (هـمراه بـآ امـضا)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان