امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ

فلا خودآفیظ...
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(11-05-2014، 20:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضی (:

میای امضا سِــت کـنیم !؟

اوره^_^

امضـآیه تورو بـزآریــم !؟ ..

یـآ اینکـهـ ی چـی دیــگ !؟ ..

پـآیینـشم مـرضی و مـرضی |:

چ بـآحـآآآآآآآآآآآآآآآآلـــــــــ *^__^*

خـوبههه !؟

اینو بزاریم((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upir.ir/1393.2/1390820405181.jpg
 سپاس شده توسط Dead Silence
(11-05-2014، 20:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ! خوب پس چرا فقد 2 تا لایک خوردم !؟ Exclamation
من نمیتونم بیام تو تاپیک !! هر وخ میرم توش ارور میده کلن ریست میشه الان 3 روز نمیرم تو تاپیک

نه من کلی گفتم ! آخه گفتم شاید اگه غیر از خبر و اینا باشه بناس گذاش !

ولی فقد رها و اون نویسندهه لایکیدن !

همون سجاد نمیدونم چی چی |:
چون نحسی ||: بت سپاس نمیدن ||: عوارضش مث من میشه هر وخ میرم توش میهنگم |||:
داش رجب و میگی
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(11-05-2014، 20:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضی (:

میای امضا سِــت کـنیم !؟

اوره^_^

خـوبههه !؟

اینو بزاریم((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انداز کـوچیکـهـ |: ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
زن:خيلي بزرگه! مرد:عادت ميکني.
زن:از پشت درد ميگيره! مرد:جا باز مي کنه.
زن:نمي خوام! مرد:خيلي بزرگه؟
زن:آره. مرد:بگم يه کفش ديگه بيارن؟
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
-___-
^__^

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ 197

سپاس شده توسط Mr.Robot ، Brooklyn Baby
(11-05-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضی (:

میای امضا سِــت کـنیم !؟
اوره^_^
خـوبههه !؟
اینو بزاریم((:
انداز کـوچیکـهـ |: ..
خو چیکا کنم؟ ..|:
 سپاس شده توسط Dead Silence
اون چيه که اگر پسر نداشته باشه بهش زن نميدن ؟ اولش(ک)، آخرش (ر)
جواب : کار
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، -м α є ∂ є-
(11-05-2014، 20:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 20:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ! خوب پس چرا فقد 2 تا لایک خوردم !؟ Exclamation
من نمیتونم بیام تو تاپیک !! هر وخ میرم توش ارور میده کلن ریست میشه الان 3 روز نمیرم تو تاپیک

نه من کلی گفتم ! آخه گفتم شاید اگه غیر از خبر و اینا باشه بناس گذاش !

ولی فقد رها و اون نویسندهه لایکیدن !

همون سجاد نمیدونم چی چی |:
چون نحسی ||: بت سپاس نمیدن ||: عوارضش مث من میشه هر وخ میرم توش میهنگم |||:
داش رجب و میگی

نظر لدفـته ||:

اسمش رجبه !؟ خخخ همچین میگم انگار فامیلمونه ||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
ستاره(:
چی شده خانمی هی اخم میکنی؟(:
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان