امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فیس بوک 14 آبان Hک خواهد شد

نجم ماه نوامبر، مصادف با ۱۴ آبان ماه سال جاری می تواند روز بسیار جالبی برای بسیاری از کاربران اینترنت باشد. روز گذشته، گروه هکری شناخته شده معروف به بی نام (Anonymous) از طریق انتشار یک کلیپ ویدیویی در سایت یوتیوب اعلام کرد، در تاریخ ۵ نوامبر با حمله به سایت فیسبوک، آنرا Hک خواهد کرد.[/size]
هم اکنون، سایت فیسبوک با دارا بودن بیش از ۷۵۰ میلیون عضو، بزرگترین شبکه اجتماعی موجود در دنیا است که توانسته نحوه ارتباط مردم را از طریق اینترنت دچار تغییر نماید.
به گزارش وین بتا، هکرهای بی نام ادعا کرده اند هدف آنها از Hک فیسبوک آن است که این سایت، اطلاعات شخصی اعضای خود را به صورت غیرقانونی مورد سوء استفاده قرار می دهد.
در خبری نیز که اخیراً توسط سایت اینترنتی Village Voice منتشر شده است، هکرهای بی نام اتهامات سنگینی را متوجه فیسبوک ساخته اند.
این گروه اذعان داشته است:
فیسبوک اطلاعات شخصی کاربران را به نهادهای امنیتی دولت های مختلف می فروشد و حتی به صورت مخفی به آنها اجازه می دهد تا کاربران را در هر نقطه ای از دنیا که هستند رد یابی نمایند. برخی از مواردی که می توان به آن اشاره داشت، فروش اطلاعات محرمانه کاربران، به دولت های مصر و سوریه است.
نقل قول: هرچند هکرهای بی نام تا این لحظه مدرکی مستند بر ادعاهای خود ارائه نداده است اما آنها اضافه کرده اند حتی اگر کاربران اطلاعات شخصی خود را در فیسبوک حذف نمایند، فیسبوک تا مدت ها این اطلاعات را در بانک های اطلاعاتی خود ذخیره می نماید.
برخی کارشناسان معتقد هستند فیسبوک باید پاسخگوی اتهامات وارد شده به خود باشد.
پیش از این مارک زاکربرگ، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی فیسبوک در مصاحبه ای با نشریه واشنگتون پست ادعاهای مطرح شده مبنی بر فروش اطلاعات کاربران را به شرکت های تبلیغاتی و یا هر سازمان دیگری منکر شده بود.
به گفته زاکربرگ، این کاربران هستند که مشخص می کنند چه اطلاعاتی محرمانه و چه اطلاعاتی لازم است با دیگر اعضا به اشتراک گذاشته شود.
فیس بوک 14 آبان Hک خواهد شد 1
پاسخ
 سپاس شده توسط k1.. ، Thyme ، parisa16 ، BlAcK dAy ، . . . P oo R ! A . . . ، ali320 ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، شکوفه2 ، lireza@
آگهی
هیچ کاری نمی کنه من که اطلاعاتم رو حذف می کنم حوصله داری؟
ولی مرسی موضوع خوبی بود
پاسخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
پاسخ
 سپاس شده توسط Magical Girl
اون اگه میتونس الان میکرد همش چرتع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
بد بخت شدم.
پاسخ
من که تو فیس بوک نیستم.پس به من دخلی نداره
پاسخ
خیلی گروه حرفه ایی هستن همین الان اگه توی آمریکا بگیرنشون حبس ابد داره اگه اون سایت هایی که Hک کردن ازشون شکایت کنه که کردن حبسش ابد و اگه مراکز دولتی یا مراکز اطلاعاتی رو تو آمریکا Hک کنی و این مراکز بیش تر از سه تا باشه حبسش اعدامه ولی اعدام نمیکنن همون حبس ابده
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
واقعا؟! :|||||
خب خدارو شکر من نیسم cof
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
پاسخ
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بدبخت شدم cryingcryingcryingcryingcryingcrying
منم تو فیس بوک هستم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
دست خودت نبود عزیزم..... قلبت زیر نافت بود.....
Angry
پاسخ
ممـنون مـن کـه .. نیسـم !!
من همون رومیساما crying :viki:
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معما: چه کسی خواهد مرد؟!
  دنیا تا سال ۲۰۹۹ چه تغییراتی خواهد کرد
  فال شخصی آبان ماهی ها
  آبان ماهی که باشی …
  بیا تو بگم سال 93 چه سالی بوده و خواهد بود برات...
  آبانی ها چه کسانی هستند عشق فقط آبان حتما بخونید
  طالع‌بینی آبان ماه ۹۴
  ایران به زودی موشک باران خواهد شد...... .
  فال روزانه يكشنبه 25 آبان 1393
  بهمن٫ ماهی که میتواند نام سیگارت باشد/دوست داشتن اثبات هم می خواهد مگر؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان